Aluehallintovirasto

Lapin aluehallintovirasto on määrännyt Palvelukoti Riekonlento Oy:n toiminnan keskeytettäväksi

Jaa

Aluehallintovirasto on keskeyttänyt Palvelukoti Riekonlento Oy:n toiminnan perjantaina 22.1.2021.

Lapin aluehallintovirasto antoi 22.1.2021 päätöksen, jolla se keskeytti Palvelukoti Riekonlento Oy:n toiminnan välittömästi. Keskeytyksen perusteena on toiminnassa havaitut useat epäkohdat. Palvelukoti Riekonlento Oy on tuottanut tehostettua palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Aluehallintovirasto teki yksikköön tarkastuskäynnin 20.1.2021. Tarkastuksessa todettiin puutteita toimitilojen asianmukaisuudessa, asiakkaiden kohtelussa, ruokahuollon järjestämisessä, henkilökunnan määrässä ja henkilökunnan asemassa. Aluehallintovirasto katsoo, että epäkohdat vaarantavat asiakkaiden turvallisuuden.

Päätös on voimassa siihen saakka, kunnes aluehallintovirasto päättää toisin.

Lisätietoja:

Sosiaalihuollon ylitarkastaja Marjut Eskelinen, p. 0295 017 378, etunimi.sukunimi@avi.fi
Lapin aluehallintovirasto

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Regionförvaltningsverkets föreläggande: Åbo och Nådendal ska hänföra var och en som kommer in i landet till en hälsokontroll4.3.2021 15:17:43 EETTiedote

Regionförvaltningsverket i Sydvästra Finland ålägger med stöd av paragraf 15 i lagen om smittsamma sjukdomar städerna Åbo och Nådendal att ordna hälsokontroller vid gränsövergångarna inom sitt område för alla personer som kommer in i landet. Hälsokontrollerna ska göras för att hindra spridningen av muterat coronavirus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme