Lapin ELY-keskus

Lapin ELY-keskus kutsuu virtuaalikahveille kuulemaan käynnissä olevasta ESR-hankehausta ja Lapin kehittämistarpeista

Jaa

Lapin ELY-keskus järjestää yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa avoimet virtuaalikahvit liittyen käynnissä olevaan ESR-hankehakuun.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rakennerahastoasiatuntijat esittelevät nyt käynnissä olevaa ESR-hakua ja sen periaatteita sekä vastaavat kysymyksiin.

Lapin ELY-keskus näkee tärkeäksi, että alueen toimijat hakevat rahoitusta hankkeisiin, joilla voidaan edistää yritysten ja yrittäjien muutoskyvykkyyttä ja löytää ratkaisuja työvoiman saatavuuteen liittyviin haasteisiin.

- Lapin keskeiset haasteet ovat osaavan työvoiman saatavuus ja korkea työttömyys. Tähän tilanteeseen vastaamiseksi haluamme löytää uusia ratkaisuja sekä kehittää toimintamalleja. Nyt käynnissä oleva hankehaku tarjoaa meille tähän mahdollisuuksia, aktivoi toimijoita Lapin ELY-keskuksesta johtaja Marja Perälä.  

Ilmoittaudu virtuaalikahveille tästä. Samansisältöiset tilaisuudet järjestetään Teamsin välityksellä perjantaina 17.12.2021 klo 8.15–9.00 sekä maanantaina 20.12.2021 klo 9.30–10.30. Teams-linkki toimitetaan osallistujille ilmoittautumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtaja Marja Perälä, puh. 0295 037 050, marja.perala(at)ely-keskus.fi
Projektipäällikkö Maria Vuorensola,puh. 050 473 1294, maria.vuorensola(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Osatyökykyisten ja monialaista tukea tarvitsevien työllistämistä edistävät palvelut tutuiksi Lapissa10.1.2022 12:49:24 EET | Tiedote

Osatyökykyisten ja monialaista tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllistymistä edistäviä palveluita esitellään neljän suoran lähetyksen sarjassa. YouTubessa lähetettävien suorien Uutiskirje Live -lähetysten tavoitteena on tehdä palveluita ja palveluiden tarjoajia entistä tunnetummaksi Lapin alueella. Näin edistetään sitä, että osatyökykyiset ja tukea tarvitsevat työnhakijat saavat laadukasta, oikea-aikaista palvelua työllistymiseensä tai kouluttautumiseensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme