Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Lapin ELY-keskus tarjoaa yrityksille apua yrityskulttuurin kehittämiseen

Jaa

Hyvä työpaikka Lapissa -ESR hanke käynnistää syksyn tarjoamalla palvelua yrityskulttuurin ja tiimin vuorovaikutuksen kehittämiseen.

Mukaan palveluun mahtuu 20 Tunturi- ja Pohjois-Lapin mikro- tai pk-yritystä. Palvelu on erityisesti tarkoitettu matkailualan, ravintola-alan, kaupan alan, siivousalan ja kiinteistöhuollon yrittäjille ja työyhteisöille.

Työhön vaikuttamisen palvelussa yrittäjä tai tiimin esihenkilö saa tukea tiimityön kehittämiseen. Yrityskulttuuria ja työhön vaikuttamista tarkastellaan eri näkökulmista:

  • vuorovaikutus ja viestintä
  • tiimityö ja yhteiset tavoitteet
  • työhön ja työpaikkaan sitouttaminen
  • omaan työhön vaikuttaminen ja tehtävien delegointi
  • esihenkilötyö ja johtaminen
  • työhyvinvointi ja työkyvyn tukeminen

Palvelu koostuu kahdesta etänä toteutettavasta yrityskohtaisesta valmennuksesta sekä yhdestä kaikille palveluun osallistuville työyhteisöille tarkoitetusta lähityöpajasta. Palvelu on maksuton, mutta kerryttää yrityksen de minimistä. 

Ilmoittaudu mukaan palveluun Webropol-kyselyn kautta.

Hyvä työpaikka Lapissa -hanke herättää keskustelua hyvästä työelämästä Lapissa sekä kehittää lappilaisista työpaikoista entistä parempia ja houkuttelevampia. Avoin ja luottamuksellinen vuorovaikutus sekä psykologinen turvallisuus omassa työyhteisössä ovat avainasemassa siinä, kokeeko työntekijä työpaikan hyväksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Maria Vuorensola, puh. 0295 037 064
Projektisuunnittelija Annika Sipola, puh. 0295 037 106

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme