Restamax OyjRestamax Oyj

Lappeenrannan ravintolamaailma uudistuu – italialaiseen ruokaan keskittyvä Bella Roma avaa ovensa perjantaina 29.9.

Jaa

Lappeenrannan IsoKristiinan kauppakeskuksen ravintolamaailma saa uuden lisämausteensa, kun italialaiseen ruokaan ja etenkin pizzaan erikoistunut Bella Roma avataan perjantaina 29.9. Ravintolan yhteyteen rakennetaan samalla suuri, noin 100 neliömetrin kokoinen leikkimaailma.

Bella Roma on kuulu  korkealuokkaisista ja maukkaista pizzoistaan.
Bella Roma on kuulu korkealuokkaisista ja maukkaista pizzoistaan.

Ennestään Bella Roma on saavuttanut suuren suosion pizzanystävien parissa Lempäälän Ideaparkissa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella, jossa se on toiminut jo 25 vuoden ajan.

– Bella Roma tunnetaan erityisesti korkealuokkaisista ja erinomaisen maukkaista pizzoistaan. Laadun varmistavat ensiluokkaiset raaka-aineet ja aidon italialaistyylinen pizzapohja. Halusimme tuoda tasokkaat pizzaelämykset myös lappeenrantalaisten ulottuville, kertoo Restamax Oyj:n linjajohtaja Eero Aho.

Kauppakeskusmaailmaan ja perheille sopiva ravintola

Uuden ravintolan myötä kauppakeskusasiakkaille ja lapsiperheille tarjotaan entistä helpommin lähestyttävä konsepti.

– Bella Roma sopii tyyliltään ja menultaan oivallisesti ruokapaikaksi perheille sekä shoppailun lomaan, mutta myös pariskuntien ja kaveriporukoiden illanviettoon tai vaikka elokuvaillan alkuun, Aho sanoo.

Daddy’s Dinerin hampurilaisten rinnalle IsoKristiinaan tuodaan nyt pizzat ja pastat. Laaja ruokalista on kerätty olemassa olevien Bella Roma -ravintoloiden asiakkaiden suosikeista. Se pitää sisällään parikymmentä erityylistä pizzaa, raikkaita salaatteja ja herkullisia pastoja. Ravintola avataan The Grillin tilalle. Kunnon pihvin nimeen vannovienkaan ei tarvitse olla huolissaan, sillä Daddy’s Grill -osio jatkaa The Grillin manttelinperijänä mehukkaiden pihvien paistamisessa.

Lapsia on muistettu omalla listalla, josta löytyy niin ikään pizzoja ja pastoja sovitettuna nuorempaan makuun. Oman listan lisäksi pieniä ruokailijoita ilahduttamaan rakennetaan suuri leikkimaailma. Tilaan on tulossa muun muassa iso kiipeily- ja aktiviteettitorni.

Ravintolan avajaistarjouksena lapset saavat syödä veloituksetta aikuisen ruokailun yhteydessä 15.10. saakka. Myös muita tarjouksia on tulossa lokakuun aikana. Tilaa remontoidaan kuluva viikko ennen uuden ravintolan avaamista.

Bella Roma -ravintolat kuuluvat Restamax-konserniin.

Daddy's Diner & Bella Roma
Kauppakeskus IsoKristiina
Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta 

Puh. 0100 5550

Avoinna:
ma-la 11-21
su 12-18
 
Lisätiedot:

Eero Aho, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 40 823 6888, eero.aho@ravintola.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Avainsanat

Kuvat

Bella Roma on kuulu  korkealuokkaisista ja maukkaista pizzoistaan.
Bella Roma on kuulu korkealuokkaisista ja maukkaista pizzoistaan.
Lataa
Bella Roma sopii tyyliltään ja menultaan ruokapaikaksi niin lapsiperheille kuin kauppakeskuksessa shoppailijoille.
Bella Roma sopii tyyliltään ja menultaan ruokapaikaksi niin lapsiperheille kuin kauppakeskuksessa shoppailijoille.
Lataa
Bella Roma -ravintolat löytyvät Lappeenrannan lisäksi Tampereelta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Lempäälästä.
Bella Roma -ravintolat löytyvät Lappeenrannan lisäksi Tampereelta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Lempäälästä.
Lataa
Pizzojen lisäksi Bella Roma tarjoilee muun muassa raikkaita salaatteja ja pasta-annoksia.
Pizzojen lisäksi Bella Roma tarjoilee muun muassa raikkaita salaatteja ja pasta-annoksia.
Lataa
Daddy’s Dinerin hampurilaisten rinnalle IsoKristiinaan tuodaan Bella Roman myötä pizzat ja pastat.
Daddy’s Dinerin hampurilaisten rinnalle IsoKristiinaan tuodaan Bella Roman myötä pizzat ja pastat.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 1 600 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n palveluksessa työskentelee kuukausittain noin 6 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Maailman suurin Happy Hour -tempaus saa jatkoa – Restamax järjestää Suomen suurimman afterworkin keskiviikkona 9.5.7.5.2018 10:00Tiedote

Restamax houkuttelee suomalaisia viihtymään joukolla ravintoloihinsa työpäivän päätteeksi, kun keskiviikkona 9.5. klo 16–18 järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen suurin afterwork. Tapahtumaan osallistuu ravintoloita ympäri maan erilaisin tarjouksin. Tempauksen tarkoituksena on elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria, rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita sekä kannustaa työyhteisöjä viihtymään yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyvät – Yksi Pohjoismaiden suurimmista ravintolakonserneista syntyy12.4.2018 08:05Tiedote

Restamax Oyj (”Restamax”) sekä Intera Fund II Ky (”Intera”) ja muut RR Holding Oy:n osakkeenomistajat ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen 11.4.2018, jonka myötä Restamax ostaa koko RR Holding Oy:n (”Royal Ravintolat”) osakekannan, ja samalla Royal Ravintoloiden omistajat ja avainhenkilöt tekevät sijoituksen Restamaxiin. Kaupan toteutus on ehdollinen Restamaxin yhtiökokouksen päätöksille osakeannista sekä käteiskauppahinnan rahoituksen järjestämiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme