Lappset Group Oy

Lappset Group Oy keskeyttää viennin Venäjälle

Jaa

Leikki- ja liikuntapaikkavälineitä sekä elämyspuistoja valmistava rovaniemeläinen perheyritys Lappset Group Oy on yksiselitteisesti päättänyt keskeyttää tuotteidensa viennin Venäjälle maanantaista 28. helmikuuta 2022 alkaen toistaiseksi.

Tero Ylinenpää on Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja. Kuva: Antti Kurola.
Tero Ylinenpää on Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja. Kuva: Antti Kurola.

”Vastuullisuus on keskeinen arvo toiminnassamme. Vastuullisesti toimivana yrityksenä emme voi jatkaa liiketoimintaa sellaisessa valtiossa, joka hyökkää itsenäisen kansan ja suvereenin valtion kimppuun. Tällä päätöksellä haluamme osoittaa solidaarisuutta Ukrainan kansalle ja vahvistaa osaltamme yhtenäisyyttä koko läntisessä maailmassa inhimillisten arvojen puolesta,” toimitusjohtaja Tero Ylinenpää sanoo.

Venäjä on ollut Lappsetille kolmen suurimman vientimaan joukossa useiden vuosien aikana.

Toimitusjohtajan mukaan päätös on linjassa elinkeinoelämän järjestöjen, kuten EK:n ja Perheyritysten liiton, kannanottojen kanssa, joissa on tuomittu Venäjän hyökkäys Ukrainaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

- Toimitusjohtaja Tero Ylinenpää, puh. 0400 290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com

Kuvat

Tero Ylinenpää on Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja. Kuva: Antti Kurola.
Tero Ylinenpää on Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja. Kuva: Antti Kurola.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lappset Group Oy
Lappset Group Oy
Hallitie 17, PL 8146
96101 ROVANIEMI

020 775 0100http://www.lappset.com

Lappset Group Oy on suomalainen perheomisteinen yritys, joka tuottaa leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, elämyspuistoja sekä puisto- ja kadunkalusteista. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 62 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on noin 400 henkilöä kymmenessä eri maassa. Sen kansainvälinen jakelijaverkosto ulottuu noin 60 eri maahan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lappset Group Oy

Lappset-konsernin tulos parani selkeästi viime vuonna30.3.2022 09:54:52 EEST | Tiedote

Leikki- ja liikuntapaikkoja sekä teemapuistoja toimittava rovaniemeläinen Lappset Group Oy paransi tulostaan selkeästi vaikean koronavuoden jälkeen. Konsernin liikevaihto kasvoi maltillisesti ollen vuoden lopussa 62 MEUR (vrt. 57,1 MEUR vuonna 2020). Liikevoitto oli 2,6 MEUR (4,2 %), kun vuoden 2020 tulos oli tappiollinen (-1,3 %). Sijoitetun pääoman tuotto kipusi 11,4 %:iin edeltävän vuoden -3,8 %:sta. Henkilöstöä konsernin palveluksessa oli vuoden vaihteessa yhteensä 386.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme