MessukeskusMessukeskus

Lapset viihtyvät Helsingin Kirjamessuilla

Jaa

Helsingin Kirjamessut tarjoaa paljon sisältöä lapsille ja johdattelee heidät kirjallisuuden pariin. Tänä vuonna alueen teemana on metsä. Lapset pääsevät osallistumaan työpajoihin, kuuntelemaan satuja ja tarinoita sekä kohtaamaan suosikkihahmojaan. Lasten alueella on Muumien ABC -näyttely. Helsingin Kirjamessut järjestetään 28.–31.10.2021 Messukeskuksessa.

Helsingin Kirjamessut 2019
Helsingin Kirjamessut 2019

Ne jotka ovat olleet aikaisemmin Helsingin Kirjamessulla lasten kanssa tietävät, että tapahtuma tarjoaa paljon hauskaa ohjelmaa lapsille – niin tänäkin vuonna. Lasten alueella on kaksi ohjelmapistettä, joissa voi seurata esityksiä, leikkiä ja askarrella. Alueella vierailevat viikonlopun aikana Herra Hakkarainen, Muumit, Supermarsu, Tatu ja Patu sekä torstaina liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti. Ohjelmaa on joka päivä myös ruotsiksi.


Kirjamessujen lastenalue hurmaa isot ja pienet. Ohjelmaa on tarjolla pienille lapsille ja koululaisille. Lapset pääsevät osallistumaan työpajoihin ja lukuhetkiin. Koululaisia johdatellaan lukemisen ja kiehtovien tarinoiden pariin. Kirjamessuilla on suosittuja tubettajia kuten Elina ja Sofia, Mmiisas, Nelli Orell ja ZoneVD. Lauantaina 30.10. kirjamessuilla pääsee riimittelemään suomiräpin suurimpien tähtien Elastisen, Jaakko Mannisen ja Timo Pieni Huijauksen kanssa.  

Lapsille järjestetään Toukola-lavalla työpajoja aikataulutetusti. Torstaina 28.10. työpajojen aiheina on Tatu ja Patu Helsingissä,  Löydä oma noitasi, Keksi oma ämminkäinen, Jag gillar dig!. Perjantaina 29.10. on Kauhupiirustuspaja, Roskan matka -työpaja ja Skojiga, stojiga missförstånd workshop. Perjantaina järjestetään myös Mitä eläimet miettivät ja Aku Ankka -tietovisat.  Lauantain 30.10. työpajoja ovat Löydä salainen värivoimasi, Etsivätoimisto Mysteeri ja Pronssinen samurai, Mikko Mallikas målar- och collageverkstad ja Pikkuisen pihan porukka -askartelutyöpaja. Sunnuntaina 31.10 on Bygg din egna urfågel workshop.

Lasten alueella on Muumien ABC -näyttely ja julistenäyttely. Muumit ovat paikalla ohjelmalavalla lauantaina, kun on vuorossa Muumipeikon suuri kirjainarvoitus ja Mumintrollets bokstavslek.

Lasten alueella on vaunuparkki ja kirjakioski, josta voi ostaa lasten kirjoja. Yksi vuotta tänä vuonna täyttävä Helsingin  Stoori-lastenkirjastoauto on myös messuilla ensimmäistä kertaa. Kirjastoautosta voi lainata lastenkirjoja.  

Tutustu lapsille suunnattuun Toukola- ja Kumpula-lavoilla järjestettävään ohjelmaan tarkemmin www.helsinginkirjamessut.fi/ohjelma.

Helsingin Kirjamessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna torstaista lauantaihin 28.–30.10. klo 10-20 ja sunnuntaina 31.10. klo 10-18.

Liput ovelta ja tapahtuman aikana verkkokaupasta: aikuiset 20 e, lapset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset, ryhmälippu (min 10 hlö) 14 e/hlö, perhelippu 46 e, kokoaikaliput 36 e/26 e. Lippu vain verkko-ohjelmaan 10 e. 

UUTTA: Sisäänkäynneiltä voi ostaa lipun myös liikunta- ja kulttuuriedulla.
Liput ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta http://shop.messukeskus.com

Tapahtuma järjestetään nyt 21. kertaa. Viime vuonna tapahtuma toteutettiin verkossa.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
ohjelmajohtaja Ronja Salmi, puh. 040 750 1019, ronja@ryovari.fi

Kuvia Helsingin Kirjamessuilta http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Helsingin Kirjamessut 2019
Helsingin Kirjamessut 2019
Lataa
Helsingin Kirjamessut 2019
Helsingin Kirjamessut 2019
Lataa
Helsingin Kirjamessut 2019
Helsingin Kirjamessut 2019
Lataa
Helsingin Kirjamessut 2019
Helsingin Kirjamessut 2019
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Turvallisuus-messuilla otetaan oppia ja hallitaan jatkuvuutta19.10.2021 14:20:41 EEST | Tiedote

Ensi tammikuussa ensimmäistä kertaa 12.–13.1.2022 Helsingissä järjestettävä palo- ja pelastustoimen ammattitapahtuma Turvallisuus 2022 -messut tarjoaa arvokasta sisältöä pelastustoimen ammattilaisille. Lähes kahden vuoden tapahtumatauko tuo osastoille paljon uutuustuotteita ja vihdoinkin päästään verkostoitumaan. Ammattilaisten tiedot päivitetään ohjelmalavan esityksissä ja Road Rescue -näytöksissä.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finalistikorut ja suomalaisen kultasepäntaidon perinteet esillä Galleria Gao Shanissa18.10.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finaaliin valitut 10 sormusta ovat esillä suomalaista kultasepäntaituruutta esittelevässä näyttelyssä 20.¬–28.10.2021 Galleria Gao Shanissa, Helsingissä. Galleriassa kävijällä on mahdollisuus tutustua finalistikoruihin täydessä loistossaan. Vuoden Kaunein Sormus 2021-kilpailun yleisöäänestys on käynnissä lokakuun loppuun.

KoneAgria oli menestys - kävijämäärä kohosi lähes 15 000:een16.10.2021 17:07:13 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 14 768 maa- ja metsätalousalan ammattilaista. Kävijämäärä on 20 % edelliskertaa suurempi. KoneAgria järjestettiin tapahtuma-alan pysähtyneisyyden jälkeen ensimmäisenä alan ammattitapahtumana.Jatkoa seuraa ensi vuonna, kun kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Farmari 2022 Mikkelissä ja lokakuussa MaatalousKonemessut 2022 Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme