MessukeskusMessukeskus

Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin

Jaa

Toukokuulle suunnitellut Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin pitkittyneen koronatilanteen ja viranomaisohjeistusten vuoksi. Lapsimessut ja OutletExpo järjestetään seuraavan kerran ensi lokakuussa. HupiCon ja Eläinystäväni järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022. Keväällä 2021 järjestään Lapsimessujen kevättarjoukset -kampanja tukemaan alan kauppaa ja kevään sesonkituotteiden myyntiä.

Koronavuosi on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Vaikka uutiset rokotuksista ovat lupaavia, vaikuttaa pandemia edelleen suuresti yritysten ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua tulevaan tapahtumaan.

- Haluamme yhdessä näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa varmistaa messujen onnistumisen, ja näin mittavien tapahtumien valmistelujänne on pitkä. Tämän hetken tietojen ja rajoitusten valossa joudumme siirtämään pääosin lapsiperheille suunnatut Lapsimessut toukokuulta syksyyn, sanoo tapahtumavastaava Marcus Bergström Messukeskuksesta.

- Fyysisten Lapsimessujen vuoro on 15.–17. lokakuuta, jolloin luvassa on varmasti odotettu ja entistäkin upeampi tapahtuma. Lapsimessujen uusi ajankohta lokakuussa ajoittuu lapsiperheiden ja alan yritysten kannalta juuri sopivasti syyslomaviikkoa edeltävään aikaan. Myös HupiCon ja Eläinystäväni palaavat takaisin Messukeskuksen ohjelmaan; ne järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua 22.-24.4.2022, Bergström lupaa.

Messukeskus on jo kuukausia valmistautunut turvalliseen ja tehokkaaseen tapahtumastarttiin. Suuria yleisötapahtumia varten rakennetussa Messukeskuksessa on sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat. Sisääntuloväylät ja palvelupisteet on varustettu käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Lisäksi tarjolla on kasvomaskeja ja muita hygieniatarvikkeita niitä tarvitseville. Tehokas ilmastointi ja paikoin jopa 14 metriä korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta. Messukeskuksen kattava turvallisuusohjeistus ottaa tarkasti huomioon viranomaisohjeet.

• Lapsimessujen kevättarjoukset -kampanja verkossa kevään 2021 aikana
• Lapsimessut 2021 ja OutletExpo livetapahtumana Messukeskuksessa 15.–17.10.2021
• Lapsimessut 2022 sekä HupiCon ja Eläinystäväni 2022 (la–su) Messukeskuksessa 22.-24.4.2022

www.lapsimessut.fi | #lapsimessut #outletexpo #hupicon #eläinystäväni

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström, 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com, #messukeskus
in.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The economic impact of Messukeskus Helsinki melted by 80 per cent, pandemic damage radiates over the business life of the entire Helsinki Metropolitan Area8.4.2021 12:01:37 EEST | Press release

The economic impact of Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre on the surrounding business community shrank by 80 per cent when operations had to be completely shut down in the first pandemic year 2020. As a result, restaurants, hotels, taxis and other businesses in the Helsinki Metropolitan Area lost a revenue stream of almost EUR 300 million.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme