Messukeskus

Lapsimessut saa huhtikuussa kumppanikseen Lemmikkimessut

Jaa
Lapsiperheiden ja odottajien oma tapahtuma Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.–16.4.2023. Samalla lipulla avautuvat portit myös Lemmikkimessut Helsinkiin 15.–16.4.2023. Lapsimessuilla avataan ensimmäistä kertaa ”Hyvä kiertää -alue”, jolla halutaan kiinnittää huomiota kestäviin ja kierrätettäviin hankintoihin.
Kevään odotetuin lapsiperheiden ja odottajien tapahtuma saa tänä vuonna kumppanikseen Lemmikkimessut.
Kevään odotetuin lapsiperheiden ja odottajien tapahtuma saa tänä vuonna kumppanikseen Lemmikkimessut.

Kevään odotetuin lapsiperheiden ja odottajien tapahtuma saa tänä vuonna kumppanikseen Lemmikkimessut, jossa kävijät pääsevät tutustumaan kymmeniin kissa- ja koirarotuihin, gerbiileihin, marsuihin ja lukuisiin muihin lemmikkieläimiin. Näyttelyiden ja muiden kilpailujen lisäksi tarjolla on eläinten hankintaan ja hoitoon liittyvää ohjelmaa ja palveluja. Lemmikkimessut Helsinki järjestetään omassa tilassaan Messukeskuksen hallissa 7. 

Lasten hyvinvointi ja SLaL:n suunnittelema ammattilaisohjelma nousevat keskiöön Lapsimessujen vanhemmille ja ammattilaisille suunnatussa ohjelmassa. Niin ikään kulttuuri, kirjallisuus ja musiikki erottuvat tärkeänä osana messujen ohjelmatarjontaa. 

”Yleisön pyynnöstä tuomme Lapsimessujen kumppaniksi erittäin hyvin sopivan Lemmikkimessut. Aikaisempaa suuremman pomppulinnamaailman lisäksi panostamme vapaa-ajan harrastusalueeseen ja matkailuun isompiakin lapsia silmällä pitäen – käytännössä Lapsimessuilta messuilta löytyvät kaikki lapsiperheen tarvitsemat tarvikkeet, vaatteet ja palvelut sekä lapsille soveltuvia harrastuksia vauvaiästä varhaisteini-ikään saakka”, sanoo Marcus Bergström Messukeskuksesta. 

Lapsimessuilla on erityisesti kiinnitetty huomiota eri ikäisiin kävijöihin. Leikki nousee niin tapahtuman teemassa kuin sen erityisessä tunnelmassa. Lisäaktiviteettina tapahtumaan on tulossa vaunutestirata ja odottajan aamupäivä. Aktiviteetti-, harraste- ja urheilualueella löytyy haastavaa tekemistä alakouluikäisille Mini Tivolissa, Skeitti- ja skuuttiradalla, askartelupisteillä, Tik Tok -tanssikoulussa ja liikennekaupungissa sekä urheilun ja pelaamisen areenoilla. 

Hyvä kiertää -kiertotalousalueella on tarkoitus nostaa esille yritysten vastuullisuustyötä ja vastuullisuuteen pohjautuvien tuotteiden myyntiä ja kierrätystä. 

Kiertotalousalueella löytyvät mm. Ensipeti, Vaununi.fi, Liizi.fi, Tori.fi, Kidia, Napero, Ninyes, ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto, joka hallinnoi lelukierrätystä. Alueella on myös jäätelöbaari, lelujen vaihtopiste sekä FabPatch Vaatelaastarin® toteuttama vaatteiden korjausklinikka. 

Ohjelmaa lapsille, aikuisille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille

Lapsille suunnatuissa ohjelmissa nähdään mm. Pikkuli-konsertti, Siina & Taikaradio, tanssiesityksiä, Heureka sekä runsaasti satuhahmoja. 

Vanhemmille on odotettavissa asiantuntijatietoa, ideoita ja käytännön vinkkejä lapsen koko kasvukaaren varrelle sekä lasten ja perheiden hyvinvointia. Lasten tunnetaidot, kaverisuhteet, seksuaalikasvatus ja arjen hallinta puhuttavat perheitä tänä vuonna.

Koko tapahtuma räätälöidään perheille soveltuvaksi. Messualueelle rakennetaan toimivat ja mukavat palvelupisteet imettäjille ja vaipanvaihtajille sekä turvallinen säilytyspaikka lastenvaunuille. Kauempaa saapuvia palvelee Messukeskuksen oma hotelli, josta pääsee sisäkautta messuille. Lapsimessujen ohjelma julkistetaan helmikuussa 2023. 

Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.2023 ja samaan aikaan järjestettävät Lemmikkimessut 15.-16.4.2023 |www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2023 | fb+ ig: @lapsimessut I www.lemmikkitapahtuma.fi I #LemmikkimessutHelsinki I Fb: @LemmikkimessutHelsinki

Lisätiedot: Messukeskus, liiketoimintavastaava Marcus Bergström, 0445624524,marcus.bergstrom@messukeskus.com; viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, 050555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Kuvia edellisiltä Lapsimessuilta ja messujen tunnus: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Lapsimessut+%7C+Child+Fair/

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kevään odotetuin lapsiperheiden ja odottajien tapahtuma saa tänä vuonna kumppanikseen Lemmikkimessut.
Kevään odotetuin lapsiperheiden ja odottajien tapahtuma saa tänä vuonna kumppanikseen Lemmikkimessut.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Vuoden mökkiläinen 2023 on Kirsikka Simberg: ”Mökillä on aikaa ja mahdollisuus keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti elämässä tärkeitä”20.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen Vapaa-ajan asukkaiden liitto ja Messukeskus ovat valinneet Vuoden mökkiläiseksi 2023 vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääk-podcastin juontaja Kirsikka Simbergin. Kemiönsaarella perheineen mökkeilevä Simberg tunnustautuu puutarhaharrastajaksi ja haaveilee onsen-henkisestä paljusta. Tunnustus jaetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.2023 klo 12.30.

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailussa etsitään viitteitä huomisen kauneudesta – kilpailu on käynnistynyt16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

I love me -messut ja Häät-lehti etsivät jälleen Vuoden Kauneinta Sormusta. Kilpailun tämän vuoden teema Häivähdyksiä innostaa kulta- ja hopeaseppiä sekä korumuotoilijoita etsimään viitteitä huomisen kauneudesta ja ilosta suunnata kohti tulevaisuutta. Nyt 16. kertaa järjestettävä kilpailu nostaa esiin suomalaista korusuunnittelua ja käden taitoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme