Messukeskus

Lapsimessut siirtyvät kevääseen, marraskuulle avataan POP-UP-myyntitapahtuma

Jaa

Viime viikko on tuonut monta positiivista uutista tapahtumien avautumisesta. Viranomaisohjeistus sisätilatapahtumien avautumisesta tuli kuitenkin Lapsimessujen kannalta myöhään. Lokakuulle suunniteltu tapahtuma joudutaan tämän vuoksi siirtämään ensi kevääseen.

Lapsimessut on yksi Messukeskuksen suosituimmista yleisötapahtumista. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut on yksi Messukeskuksen suosituimmista yleisötapahtumista. (Kuva: Messukeskus)

Vaikka Suomi avautuu parhaillaan voimakkaasti ja messuja päästään Messukeskuksessakin jo tulevina syyskuukausina järjestämään, tilanne on kuitenkin vaikuttanut yritysten valmistautumismahdollisuuksiin. Lapsimessujen toimialalla monet yritykset tekivät suunnitelmansa aluehallintoviraston elokuisten rajoitusten pohjalta.  

- Varmuutta messujen järjestämiseen ei saatu viranomaisilta ajoissa ja kohtuullinen aikaraja tuli vastaan. Tuotevarastojen täydentäminen ottaa yrityksiltä oman aikansa. Epävarmuutta aiheuttaa lisäksi epäselvä tilanne Lapsimessuille keskeisten kohderyhmien eli raskaana olevien ja alle 12-vuotiaiden rokotuksissa, sanoo Lapsimessuista vastaava Business Manager Marcus Bergström.   

Lapsimessut 2022 järjestetään ensi keväänä samanaikaisesti HupiCon- ja Eläinystäväni-messujen kanssa. Uusi ajankohta on 22.-24.4.2022.Jo ostetut messuliput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa tai ne ovat vaihdettavissa Messukeskuksen lahjalippuun.  

Lapsimessut POP-UP Messukeskuksessa 20.-21.11.2021 

Lapsimessujen näytteilleasettajille järjestetään vielä tänä syksynä viikonlopun mittainen myyntitapahtuma.  

- Marraskuinen Lapsimessut POP-UP on ostosviikonloppu, joka tarjoaa kauppapaikan Lapsimessujen näytteilleasettajille. POP-UP esittelee tuotteita ja tarjouksia myös kahdesta muusta Messukeskuksen suosikkitapahtumasta:Habitarestaja I love me -messuilta, kertoo Marcus Bergström. 

Messukeskuksella on täysi valmius tapahtumien terveysturvalliseen toteuttamiseen, ja lieventyneiden rajoitusten myötä syksyn kuluessa järjestetään joukko muiden toimialojen messuja. Valmisteluja tukee etenevä rokotekattavuus ja Messukeskuksenomavahva turvallisuusosaaminen.   
 
Lapsimessut POP-UP Messukeskuksessa la-su 20.-21.11.2021.  

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät HupiCon ja Eläinystäväni (la–su) Messukeskuksessa Helsingissä 22.-24.4.2022. www.lapsimessut.fi, #lapsimessut2022.  

www.lapsimessut.fi | #lapsimessut #hupicon #eläinystäväni 

Lisätiedot: 
Messukeskus, Business Manager Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com, tiedottaja Antti Karjunen, 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com  

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessut on yksi Messukeskuksen suosituimmista yleisötapahtumista. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut on yksi Messukeskuksen suosituimmista yleisötapahtumista. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme