MessukeskusMessukeskus

Lapsiperheet ja eläinystävät valloittavat viikonloppuna Messukeskuksen

Jaa
Kevään odotetuin lapsiperheiden tapahtuma avautuu tulevana perjantaina ja tarjoaa aikaisempaa enemmän elämyksiä ja kasvatuksen ajankohtaisia aiheita. Pohjoismaiden suurin lapsiperheiden tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa pe-su 14.–16.4.2023. Lemmikkimessut järjestetään samanaikaisesti la-su ja tarjoaa erittäin laajan kattauksen erilaisia lajinäyttelyjä ja tietoiskuja.

Yli 200 näytteilleasettajan lisäksi Lapsimessut leikittää ja liikuttaa alakouluikäisiä lapsia ja heidän vanhempiaan.La-su samalla lipulla pääsee myös Lemmikkimessuille, joka järjestetään omassa tilassaan ja tarjoaa näyttelyjä, kilpailuja ja tietoa lemmikin hankinnasta. Siellä on helppo tutustua erilaisiin kissa- ja koirarotuihin sekä lukuisiin erilaisiin lemmikkieläimiin. 

Hallit täyttyvät leikistä, musiikista, teatterista, shoppailusta ja toiminnallisista pisteistä, mutta myös tärkeistä kasvatuksen ja ruuhkavuosien aiheista.Varhaiskasvatuksen ammattilaisille, opiskelijoille ja vanhemmille suunnattuja tietoiskuja järjestetään Kasvu-lavalla. Vekarat-lavalla on teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä Satuhahmobileet.   

”Lapsimessut suunnitellaan nyt aikaisempaa enemmän myös alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen niin elämysten kuin ohjelmankin puolesta. Lapsimessuilla on myös tärkeämpi rooli keskustelualustana ja -avaajana lasten oikeuksia ja perheiden hyvinvointia koskevissa aiheissa”, sanoo Lapsimessuista vastaavaMarcus BergströmMessukeskuksesta.   

Tuleville ja nykyisille vanhemmille suunnattuja tietoiskuja järjestetään Kasvulavalla. Perjantaina 14.4.Key Note-puheenvuorossa Lapsiasian valtuutettuElina Pekkarinenkertoo lapsen oikeuksista hyvän lapsuuden rakentajina. Kasvulavan ohjelmissa nousevat tänä vuonna tunnetaidot ja positiivinen kasvatus konfliktitilanteiden ratkaisijana, josta kertoo suosittu kasvatusbloggaaja ja kouluttajaTiia Trogen.   

Avauspäivän paneelikeskustelussa puhuttaa perhevapaauudistus. Mutta miten työelämässä suhtaudutaan isien pidempiin perhevapaisiin, lisääntyviin joustoihin tai työnteon ja perhevapaiden yhdistämiseen? Tuetaanko työpaikoilla kaikkien vanhempien urakehitystä?Mothers in Businessinpaneelikeskustelussa etsitään ratkaisuja työelämän perhevapaaystävällisyyden lisäämiseen. 

Vekarat-lavalla uutuutena Heurekan tiedeshow, Lumikuningatar ja Jääprinsessa 

Pop-up tiedeshow ”Sähköä ja ilmaa” tuttuja ilmiöitä yllättävillä tavoilla, esittäjänä Lapsimessuilla ensimmäistä kertaa Tiedekeskus Heureka. Monipuolista ja liikuttavaa ohjelmaa vetävät tutut toimijat kuten mm. JamKids, StepUp School sekä Siina ja Taikaradio -orkesteri. Uusimmat lastenvaatemallistot esitellään jälleen muotinäytöksissä. RuffleArmyn jättisaippuakuplashow ja Pikku Myyn Jymy-yllätys viihdyttävät kaikenikäisiä. Lapsimessujen kohokohtia nähdään jälleen Satuhahmokulkueessa, joka kiertää messualueen ja päätyy jokaisena messupäivänä ”bileisiin” klo 10.15 Kasvulavalle ja 14.15.Vekarat-lavalle.    

 

Messukeskus järjestää Lapsimessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Lastenhoitoalan Liitto, Lasten ja nuorten keskus sekä EFU-Projektit Oy.   

Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.2023 ja samaan aikaan järjestettävät Lemmikkimessut 15.-16.4.2023 |www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2023 | fb+ ig: @lapsimessut I www.lemmikkitapahtuma.fiI #LemmikkimessutHelsinki I Fb: @LemmikkimessutHelsinki 

Lisätiedot: Messukeskus, liiketoimintavastaava Marcus Bergström, 0445624524,marcus.bergstrom@messukeskus.com; viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, 050555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com 

Kuvia edellisiltä Lapsimessuilta ja messujen tunnus: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Lapsimessut+%7C+Child+Fair/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2023 fair addresses security environment challenges with its program5.6.2023 08:00:00 EEST | Press release

The program for FinnSec 2023, the exhibition for security technology and services in Finland, has been released. The topical sessions delve into security from the perspectives of education and work, preparedness and risk management as well as smart technology. FinnSec 2023 will be held on 11–12 Oct, in conjunction with the Turvallisuus 2023, the professional event in the fire and rescue industry for the first time.

Habitaren Yhdessä/Together-teemanäyttely tuo näkyviin erilaisia yhdessä olemisen tapoja ja arkea kohottavia yksityiskohtia30.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin tapahtuman Yhdessä/Together-teemaa monista näkökulmista – ihmisten yhdessäolon tapojen, mutta myös esineiden. Studio Plentyn suunnittelemassa näyttelyssä keskustelevat monumentaalisuus ja arjen pienet detaljit. Näyttely sisältää päivittäin muuttuvan osion, jossa arkea kohottavat, usein huomaamattomiksi jäävät esineet nousevat keskiöön ja vaihtavat omistajaa. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme