Rakennusliike Lapti Oy

Lapti käynnisti Aallonportin asuinkorttelin viimeisen vaiheen, 237 asuntoa rakenteilla

Jaa

Lapti Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Seminaarimäelle Jyväskylään Aallonportin korttelia, jossa viimeisen kerrostalon As Oy Jyväskylän Elissan rakentaminen on käynnistynyt. Aiemmin tänä kesänä on jo käynnistetty viimeisen vaiheen kaksi muuta taloa ja pysäköintihalli. Viimeisen vaiheen 152 asunnon myötä alueella on nyt rakenteilla yhteensä 237 asuntoa Vuonna 2020 valmistuvaan Aallonportin kortteliin tulee yhteensä 308 asuntoa ja 100-paikkainen autohalli. Aallonportin korttelin talot on nimetty Jyväskylään käden jälkensä jättäneen Alvar Aallon ja hänen lähipiirinsä mukaan.

Aallonportin viimeiset talot Selly (D-talo), Johan (E-talo) ja Elissa (C-talo) valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.
Aallonportin viimeiset talot Selly (D-talo), Johan (E-talo) ja Elissa (C-talo) valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.

Aallonportin asuinkortteliin rakennettava Elissa on kaikkien korttelin rakennusten tapaan esteettisesti ja rakennusteknisesti korkeatasoinen. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan tehokkaita ja valoisia yksiöitä ja kaksioita. Koko korttelia palvelevat saunatilat rakennetaan Elissan ylimpään kerrokseen. Autopaikat on sijoitettu pihakannen alapuoliseen autohalliin, joihin on useimmista rakennuksista suora käynti hissillä.

Aallonportin kortteli tuo uutta elinvoimaa Jyväskylän keskustaan, jossa asunnoille on myös suuri kysyntä. On ollut hienoa päästä toteuttamaan arkkitehtonisesti yhtenäinen seitsemän kerrostalon asuinkorttelikokonaisuus, kertoo Rakennusliike Lapti Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.

Asunnot ovat Laptin tyyliin hyvin varusteltuja, mutta järkevän hintaisia. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys ja ranskalainen parveke. Asunnot ovat helposti kalustettavia, valoisia ja toimivia. Tästä kertoo myös asuntojen hyvä kysyntä. Koko kortteli saadaan rakennettua täysin valmiiksi kolmessa vuodessa, kuvailee Heino.

 

Hyvä sijainti yliopiston ja keskustan tuntumassa

Aallonporttiin viimeisenä nousevasta Elissasta on matkaa Jyväskylän keskustaan alle kilometri ja yliopistolle alle 200 metriä. Hyvä sijainti kaupungin sisääntulon varrella, kävelyetäisyydellä olevat monipuoliset palvelut ja lähellä olevat virkistysalueet luovat hyvät puitteet asumiselle ja elämiselle.

Mikäli haet uutta kotia hyvällä sijainnilla, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tällöin uuden kodin ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin, vinkkaa Heino.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Heino
Aluejohtaja
Rakennusliike Lapti Oy
Puh. 050 388 8507

Kuvat

Aallonportin viimeiset talot Selly (D-talo), Johan (E-talo) ja Elissa (C-talo) valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.
Aallonportin viimeiset talot Selly (D-talo), Johan (E-talo) ja Elissa (C-talo) valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen ja talotekniikkapalveluihin Suomessa. Konsernissa työskentelee lähes 800 henkilöä. www.lapti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Lapti rakentaa 141 asuntoa uudelle Herttuankulman alueelle Turkuun21.8.2019 10:30:00 EESTTiedote

Lapti Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Turun satama-alueella sijaitsevalle uudelle Herttuankulman asuinalueelle kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 141 asuntoa. Laptin ensimmäisen asuintalon Asunto oy Turun Herttuankulman Trumpetin rakentaminen on jo käynnistynyt. Siihen valmistuu 65 asuntoa kesällä 2020. Rakennukset nousevat asuinkortteliin, joka rajautuu Tukholmankatuun ja Nosturikatuun. Herttuankulman Trumpetti ja myöhemmin rakennettava Kornetti ovat kuin porttina uuteen merelliseen kaupunginosaan.

Laptin kannattava kasvu jatkuu16.4.2019 00:20:00 EESTTiedote

Asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen ja talotekniikkapalveluihin keskittyvän Rakennusliike Lapti Oy -konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 284,1 (227,6) miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuoteen oli 24,8 %. Konsernin liiketulos oli 17,0 (17,4) miljoonaa euroa eli 6,0 % (7,6 %) liikevaihdosta. Vakavaraisuutta kuvaava omavaraisuusaste säilyi hyvällä tasolla ollen 36,6 % (34,8 %). Vuoden lopussa konsernissa työskenteli 741 henkilöä. Rakennusliike Lapti Oy -konserniin kuuluu Rakennusliike Lapti Oy ja tytäryhtiö Laptitec Oy ja se on osa Lapti Group Oy -konsernia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme