Rakennusliike Lapti Oy

Lapti rakentaa Taalerille Turkuun 64 vuokra-asuntoa

Jaa

Rakennusliike Lapti ja Taaleri Vuokrakoti Ky ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen Taalerille rakennettavan vuokra-asuntokohteen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kiinteistö sijaitsee Turussa Herttuankulman alueella. Rakennustyöt käynnistyvät heti, ja kohde valmistuu toukokuussa 2022.

Rakennusliike Lapti rakentaa Taalerille 64 vuokra-asuntoa Herttuankulman alueelle Turkuun. Havainnekuva: Schauman Arkkitehdit
Rakennusliike Lapti rakentaa Taalerille 64 vuokra-asuntoa Herttuankulman alueelle Turkuun. Havainnekuva: Schauman Arkkitehdit

Malin Trällin kuja 1:een rakennettava Asunto Oy Turun Herttuankulman Serpentti sijoittuu Tukholmankadun ja Nosturikadun kulmassa sijaitsevaan asuinkortteliin. Herttuankulman Serpentti on 8-kerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee yhteensä 64 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat Laptin tapaan hyvin suunniteltuja. Asumisen laatuun ja mukavuuteen panostaminen näkyy käytännöllisinä pohjaratkaisuina sekä kulutusta kestävinä materiaalivalintoina. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai asuntopiha. Taloyhtiön yhteisen saunatilan pihaterassi sijaitsee pihakannella päällä. Pysäköintipaikat sijaitsevat pääosin autosuojassa pihakannen alla.

Yhteistyömme Taalerin kanssa vastaa hyvin Turun kasvavaan vuokra-asuntojen kysyntään. Herttuankulma on osa uutta Turun Linnakaupunkia, jota rakennetaan pyöräily- ja kävelyetäisyydelle kaupungin ydinkeskustasta. Herttuankulman alueesta tulee elävä ja monipuolinen elinympäristö erilaisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen, kertoo Lounais-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Turkuun rakennettavat uudet vuokra-asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät mainiosti Vuokrakoti-rahastomme kohtuuhintaista asuntotarjontaa Suomen kasvukeskuksissa. Nyt solmittu urakkasopimus jatkaa myös hyvää yhteistyötämme Laptin kanssa, toteaa Taaleri Kiinteistöjen salkunhoitaja Jan Hellman.

Neuvottelut Taalerin kanssa sujuivat hyvässä hengessä ja löysimme nopeasti heidän tarpeisiinsa vastaavan ratkaisun. Tehty sopimus vahvistaa Laptin asemaa monipuolisena rakentajana, sanoo sijoittaja-asiakkuuksista vastaava johtaja Antti Pekkarinen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusliike Lapti Oy Lounais-Suomi
Kari Mäkelä, aluejohtaja
040 580 8236

Rakennusliike Lapti Oy
Antti Pekkarinen, johtaja, sijoittaja-asiakkuudet
041 436 4786

Taaleri Kiinteistöt
Salkunhoitaja Jan Hellman
044 544 4445

Kuvat

Rakennusliike Lapti rakentaa Taalerille 64 vuokra-asuntoa Herttuankulman alueelle Turkuun. Havainnekuva: Schauman Arkkitehdit
Rakennusliike Lapti rakentaa Taalerille 64 vuokra-asuntoa Herttuankulman alueelle Turkuun. Havainnekuva: Schauman Arkkitehdit
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 600 henkilöä.www.lapti.fi

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taalerilla oli vuoden 2020 lopussa hallinnoitavia varoja 7,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita yli 6 000. Taaleri Oyj:llä on noin 6 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Karjarantaan käynnistyy uuden kerrostalon rakentaminen - erikoisuutena muunneltavat asuntopohjat ja yhdistelmäasunnot20.8.2021 11:53:07 EEST | Tiedote

Rakennusliike Lapti Oy käynnistää 7-kerroksisen kerrostalon Asunto Oy Porin Sävelen rakentamisen Karjarannan kehittyvään kaupunginosaan. Porin Säveleen tulee monipuolinen valikoima laadukkaita kaupunkikoteja yksiöistä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Asuntopohjat muuntuvat eri elämäntilanteiden mukaan. Asunnoissa voidaan muuntaa esimerkiksi kolmio tilavaksi kaksioksi tai yhdistää kaksi pienempää asuntoa tilavaksi kolmioksi tai neljän huoneen perheasunnoksi. Porin Sävelen rakentaminen käynnistyy syyskuussa 2021, ja valmistuu syksyllä 2022.

Kuopion rautatieaseman länsipuolen pysäköintialue poistuu käytöstä 1.7.202130.6.2021 13:56:34 EEST | Tiedote

Kuopion rautatieaseman länsipuolen kulmauksessa oleva pysäköintialue suljetaan 1.7.2021 alkaen alueella käynnistyvän uudisrakentamisen vuoksi. Alueen pysäköintiä palvelevat jatkossa Haapaniemenkadun pysäköintilaitos ja P-Matkakeskus, johon on ajoyhteys Puutarhakadulta. Kuopion Portissa sijaitsevasta P-Matkakeskuksesta on jalankulkijoille tunneliyhteys suoraan rautatieasemalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme