Rakennusliike Lapti Oy

Lapti rakentaa Vuolle Setlementille uuden toimitalon Ouluun

Jaa

Rakennusliike Lapti Oy ja Vuolle Setlementti ry ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden toimitalon rakentamisesta Heinäpäähän Ouluun. Vuolle-talon kerrosala on yhteensä 3063 m2. Rakennusliike Lapti vastaa Vuolle-talon suunnittelusta ja rakentamisesta. Vuolle-talon rakennustyöt ovat käynnistyneet maansiirtotöillä ja talo valmistuu marraskuussa 2021.

Rakennusliike Lapti rakentaa Vuolle Setlementti ry:lle uuden toimitalon Ouluun. Havainnekuva: Arkdesign
Rakennusliike Lapti rakentaa Vuolle Setlementti ry:lle uuden toimitalon Ouluun. Havainnekuva: Arkdesign

Vuolle-taloon tulee Vuolteen opistotoiminnan sekä kansalais- ja yhteisötyön käyttöön monipuolisia kokous-, opetus-, harraste- ja yhteisöllisiä tiloja sekä alueen ihmisiä palveleva toiminnallinen viheralue.

Odotamme innolla uuden toimitalon valmistumista. On hienoa olla luomassa pysyvää ja monia eri käyttäjäryhmiä palvelevaa yhteisöllistä toimintaa huippupaikalle lähelle keskustaa. Tulevalle toiminnalliselle viheralueelle on jo suunniteltu monenlaista käyttöä, joka palvelee niin omia asiakkaitamme kuin alueen asukkaitakin. Alueelle tulee myös erilaisia liikuntalaitteita ja nurmialueella voimme järjestää kesäisin vaikkapa erilaisia liikuntatunteja tarpeen mukaan, iloitsee toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen Vuolle Setlementti ry:stä.

Kaksikerroksiseen Vuolle-taloon tulee tilat noin 240 henkilölle. Uuteen rakennukseen siirtyvät Vuolteen opistotoiminta, erilaisia kansalais- ja yhteisötyön muotoja sekä konsernin hallinnon työpisteet. Tiloihin tulee muun muassa ryhmäliikuntaa varten liikuntasali ja erillinen tanssisali, erilaisia musiikki- ja bänditiloja, ruokasali sekä alueen ihmisille suunnattuja, yhteisöllistä olohuonetoimintaa tukevia tiloja. Toiminta uusissa tiloissa alkaa vuoden 2022 alusta.

On hienoa päästä toteuttamaan Vuolle-talon uudet tilat yhteistyössä Vuolle Setlementti ry:n kanssa. Rakenteilla oleva toimitalo tulee tarjoamaan modernit, huolella rakennetut tilat Vuolteen monipuoliseen käyttöön, kertoo Pohjois-Suomen aluejohtaja Mikko Lohi Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Lohi
Aluejohtaja
Rakennusliike Lapti Oy
puh. 045 631 2946
mikko.lohi@lapti.fi

Jussi Kemppainen
toiminnanjohtaja
Vuolle Setlementti ry
puh. 040 527 2898
jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi

Kuvat

Rakennusliike Lapti rakentaa Vuolle Setlementti ry:lle uuden toimitalon Ouluun. Havainnekuva: Arkdesign
Rakennusliike Lapti rakentaa Vuolle Setlementti ry:lle uuden toimitalon Ouluun. Havainnekuva: Arkdesign
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden päivähoito- ja hoivakiinteistöjen, liike- ja toimitilojen sekä koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 600 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme hyvän elämän puitteet.

 

VUOLLE SETLEMENTTI RY LYHYESTI

Vuolle Setlementti ry on Ouluun vuonna 1944 perustettu voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolle Setlementin toiminta-alue on laaja ja pitää sisällään monipuolisia sosiaali-, hyvinvointi- sekä opistopalveluita. Lisäksi konserniimme kuuluu Pudasjärvellä sijaitseva Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- sekä työyhteisöpalveluita tarjoava Vuolle Palvelut Oy (Kandela). Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 10 000 oululaista. www.vuolleoulu.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Rakennusliike Lapti ovat sopineet Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B -osan kaupasta12.1.2021 09:00:00 EETTiedote

Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Rakennusliike Lapti Oy ovat sopineet Kuopiossa sijaitsevan Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B-osan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden kaupasta. LEED Gold-sertifioitavan hybridihankkeen toinen osa, eli B-osa valmistuu vuoden 2021 alussa. Valmistuvan B-osan vuokrattava pinta-ala on noin 5,400 kerrosneliömetriä.

Lapti on voittanut Hämeenlinnan kaupungin Kaurialan koulun kilpailutuksen25.11.2020 12:00:00 EETTiedote

Rakennusliike Lapti Oy on voittanut Hämeenlinnan kaupungin Kaurialan koulun kilpailutuksen. Hankkeen urakkasopimus allekirjoitetaan joulukuussa. Kaurialan kouluun tulee tilat 450 yläkoulun ja erityisryhmien oppilaalle. Allekirjoitettavan sopimuksen mukaan Rakennusliike Lapti vastaa hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin edustajien kanssa. Hankkeen arvo on 13,7 miljoonaa euroa. Kaurialan koulun rakentaminen alkaa keväällä 2021 ja koulu valmistuu vuoden 2022 lopussa.

Lapti rakentaa hirsirakenteisen päiväkodin Kemiin19.10.2020 09:53:12 EESTTiedote

Rakennusliike Lapti Oy ja Kemin kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimuksen hirsirakenteisen päiväkodin rakentamisesta Pajarinrantaan Kemiin. Päiväkotiin tulee hoitopaikka yhteensä 198 lapselle. Rakennukseen sijoittuu myös kaupungin vuorohoitoyksikkö, johon tulee 10 yöhoitopaikkaa. Rakennusliike Lapti vastaa rakennuksen suunnittelusta ja rakentamisesta. Päiväkodin rakennustyöt ovat käynnissä ja se valmistuu syksyllä 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme