Viestintätoimisto Manifesto Oy

Lassila & Tikanojan ja Neovan energiapuuliiketoiminnat yhdistyivät – toiminta jatkuu nimellä Laania Oy

Jaa

Lassila & Tikanojan ja Neovan energiapuuliiketoiminnat yhdistyivät tänään 1.7.2022. Yhteisyrityksen nimi on Laania Oy ja sen liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Laanian hallituksen muodostavat Joni Lukkaroinen (hallituksen puheenjohtaja), Jarmo Santala, Petri Järvinen, Eero Hautaniemi ja Jorma Mikkonen. Laanian toimitusjohtajaksi on nimitetty Tomi Vartiamäki, joka työskenteli aiemmin L&T:n Biowatti-liiketoiminnan johtajana. Laanian palveluksessa työskentelee noin 120 henkilöä Suomessa ja Virossa.

Laania Oy on merkittävä bioenergia-alan palveluyritys, jolla on koko maan kattava myynti- ja hankintaverkosto. Yhtiöllä on toimitusvarmuutta turvaava laaja terminaaliverkosto sekä monipuoliset raaka-aineen hankintakanavat, jotka kattavat metsänomistajilta hankittavan puun, metsäteollisuuden sivuvirrat sekä kierrätyspuun. Laanialla on lisäksi valmiit puuenergian tuontikanavat. Keskeisiä asiakkaita ovat energiayhtiöt sekä kuitu- ja tukkipuuta hyödyntävä metsäteollisuus. Yhtiö toimii Suomessa ja Virossa.

Lisätietoa Laanian toiminnasta löytyy osoitteesta www.laania.fi

Yhteyshenkilöt

Tomi VartiamäkiToimitusjohtajaLaania Oy

Puh:050 4091004

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

Laania Oy on bioenergia-alan palveluyritys, joka tarjoaa vastuullisia ja kestäviä metsänhoidon ja puukaupan palveluita metsänomistajille ja yrityksille. Laanian toiminnassa yhdistyy vankka kokemus ja alan uusin tietotaito. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 110 miljoonaa euroa. Laania toimii Suomessa ja Virossa ja se työllistää noin 120 henkilöä. Laania Oy syntyi, kun L&T:n Biowatti ja Neovan energiapuuliiketoiminta yhdistyivät heinäkuussa 2022.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme