Tammi

Lasten dekkarifestivaali valtaa Kallion kirjaston

Jaa

Kustannusosakeyhtiö Tammi ja Kallion kirjasto Helsingissä järjestävät yhdessä ensimmäisen alakouluikäisille suunnatun Lasten dekkarifestivaalin lauantaina 22.9.2018. Tapahtumassa on mahdollista tutustua lapsille suunnattuun jännityskirjallisuuteen, päästä suunnittelemaan rikostarinoita ja osallistua Lasse-Maijan etsivätoimiston pakohuonepeliin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Syyskuun 22. neljättä kertaa järjestettävän Dekkarifestivaalin ohessa järjestetään tänä vuonna ensimmäinen Lasten dekkarifestivaali Kallion kirjastossa Helsingissä. Mukana seikkailussa ovat muun muassa Lasse-Maijan etsivätoimisto, Supermarsu, Viisikko, Etsiväkerho Hurrikaani ja Tagli & Telle.

Lasten dekkarifestivaalilla alakouluikäiset pääsevät tutustumaan kirjailijoihin, jännittäviin kirjoihin ja niiden kiinnostaviin hahmoihin. Lisäksi ohjelmassa on työpajoja, joissa lasten on mahdollista päästä suunnittelemaan omia rikostarinoitaan ja oppia lukemaan salakirjoitusta. Rikoksia festivaalilla pääsee ratkomaan Lasse-Maijan etsivätoimiston pakohuonepelissä ja salapoliisiseikkailussa, jossa metsästetään kirjastosta kadonnutta Noidan käsikirjaa.

Lisätietoja Lasten dekkarifestivaalista voi lukea päätapahtuman sivustolta osoitteessa www.dekkarifestivaali.fi.

Kirjaston mehubaari Johtolangassa on mehutarjoilu lapsille klo 12–16.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Tammi ja Kallion kirjasto.

Lasten dekkarifestivaali
Lauantaina 22.9.2018 klo 11–16
Kallion kirjasto, Viides linja 11, Helsinki
Vapaa pääsy

Lisätiedot:
Dekkarifestivaalin ohjelmajohtaja Outi Mäkinen
outi.makinen@tammi.fi | 040 8344 404

Kallion kirjasto Piia Bågman
piia.bagman@hel.fi | 040 334 9568

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

J.K. Rowlingin Ihmeotukset – Grindelwaldin rikokset -elokuvakäsikirjoitus julkaistaan suomeksi 6.12.14.11.2018 11:00Tiedote

Tammi julkaisee J.K. Rowlingin Ihmeotukset – Grindelwaldin rikokset -elokuvakäsikirjoituksen Jaana Kapari-Jatan suomentamana 6. joulukuuta 2018. Rowlingin käsikirjoitukseen perustuva elokuva saa kansainvälisen ensi-iltansa 14. marraskuuta. Helsingin uudessa keskustakirjastossa Oodissa itsenäisyyspäivänä julkaistava kirja huipentaa Harry Potter 20 vuotta Suomessa -juhlavuoden.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme