Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lasten ja nuorten harjoituksissa enintään 10 hengen osallistujamäärä

Jaa

Lasten ja nuorten harjoituksissa saa 23.3. alkaen oleskella yhtä aikaa enintään 10 henkilöä yhdessä tilassa aiemman kuuden henkilön sijasta. Yli 20-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnan keskeytys jatkuu Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 11.4. saakka.

Päätökset perustuvat Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 23.3. julkaisemaan vahvaan suositukseen. Rajoituksia ja suosituksia tarkastellaan uudelleen pääsiäisen jälkeen ja tilanteen pysyessä hyvänä lisää höllennyksiä saattaa olla luvassa.

Vaasan kaupungin hallinnoimia liikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminnan osalta toiminta voi jatkua kaupungin liikuntatiloissa, kuitenkin niin, että harjoituksissa noudatetaan 23.3. alkaen enintään kymmenen hengen osallistujamäärää. Myös turvaväleistä ja maskien käytöstä pukuhuoneissa on edelleen pidettävä huolta.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme