Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lasten ja nuorten liikuntatunnit starttaavat joulutauon jälkeen

Jaa

Lasten ja nuorten liikuntatunnit pyörähtävät jälleen käyntiin 7. tammikuuta. Tarjolla on EasySport-toimintaa alakoululaisille, FunActionin liikuntatunteja yläkoululaisille sekä Nyt-liikuntaa 17–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille.

Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask

EasySport on edullista tai kokonaan maksutonta toimintaa 6–13-vuotiaille alakoululaisille yhteistyössä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa. Liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti lasten toiveiden mukaan liikunta- ja lajitaitoja kehittäen. Maksuttomia liikuntaryhmiä on yli sata, ja maksullisten ryhmien kausihintakin on ainoastaan alkaen 25 euroa. Maksuttomaan toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. Tutustu EasySportin kattavaan tarjontaan osoitteessa www.easysport.fi

FunAction-harrasteliikunnan tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia 13–17-vuotiaille nuorille tuottamaan iloa eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. Toimintaan ostetaan 25 euroa maksava FunAction-liikuntakortti (+ 4 euron ladattava asiakaskortti). Kortti oikeuttaa pääsyn kaikille FunAction-liikuntatunneille. FunActionin lajitarjonnan löydät osoitteesta www.funactionnuorille.fi

Nyt-liikunnan kevätkausi 17–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille tarjoaa kymmeniä eri liikuntalajeja ja toimintaa yli 60 tuntia viikossa. Nyt-liikuntakortilla pääset osallistumaan koko kauden ajan kaikille Nyt-liikuntatunneille. Liikuntakortti maksaa 25 euroa (+4 euron ladattava asiakaskortti). Nyt-liikunnan tarjontaan pääset tutustumaan osoitteessa www.nytliikunta.fi. Mikäli tulevaisuus liikunta-alalla kiinnostaa, samasta osoitteessa löytyy myös kattava liikuntakoulutushaku, joka auttaa löytämään Suomessa suoritettavat liikunta-alan tutkinnot ja kurssit. Koulutushaussa voi rajata haun tutkinnon, paikkakunnan tai oppilaitoksen mukaan.

Lisätietoja:
6–13-vuotiaiden alakoululaisten EasySport
13–17-vuotiaiden yläkoululaisten FunAction
17–29-vuotiaiden helsinkiläisnuorten Nyt-liikunta
Liikuntakoulutushaku Nyt-liikunnan sivuilla

Avainsanat

Kuvat

Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsinki jakoi yli 8,8 miljoonaa euroa kulttuurin ja taiteen avustuksina19.12.2018 18:27Tiedote

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto jakoi ylimääräisessä 19.12.2018 pidetyssä kokouksessaan kulttuuri- ja taidetoimijoille avustuksina 8 810 894 euroa. Avustusten kohdistamisessa otettiin erityisesti huomioon seuraavat painotukset: kaupungin vetovoimaisuuden lisääminen, taiteiden välisen tasavertaisen aseman kehittäminen sekä saavutettavuuden lisääminen. Erityisesti taiteen vapaan kentän, uusien toimijoiden sekä tanssin ja sirkuksen avustuksia korotettiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme