Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lasten ja nuorten liikuntatunnit starttaavat joulutauon jälkeen

Jaa

Lasten ja nuorten liikuntatunnit pyörähtävät jälleen käyntiin 7. tammikuuta. Tarjolla on EasySport-toimintaa alakoululaisille, FunActionin liikuntatunteja yläkoululaisille sekä Nyt-liikuntaa 17–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille.

Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask

EasySport on edullista tai kokonaan maksutonta toimintaa 6–13-vuotiaille alakoululaisille yhteistyössä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa. Liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti lasten toiveiden mukaan liikunta- ja lajitaitoja kehittäen. Maksuttomia liikuntaryhmiä on yli sata, ja maksullisten ryhmien kausihintakin on ainoastaan alkaen 25 euroa. Maksuttomaan toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. Tutustu EasySportin kattavaan tarjontaan osoitteessa www.easysport.fi

FunAction-harrasteliikunnan tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia 13–17-vuotiaille nuorille tuottamaan iloa eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. Toimintaan ostetaan 25 euroa maksava FunAction-liikuntakortti (+ 4 euron ladattava asiakaskortti). Kortti oikeuttaa pääsyn kaikille FunAction-liikuntatunneille. FunActionin lajitarjonnan löydät osoitteesta www.funactionnuorille.fi

Nyt-liikunnan kevätkausi 17–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille tarjoaa kymmeniä eri liikuntalajeja ja toimintaa yli 60 tuntia viikossa. Nyt-liikuntakortilla pääset osallistumaan koko kauden ajan kaikille Nyt-liikuntatunneille. Liikuntakortti maksaa 25 euroa (+4 euron ladattava asiakaskortti). Nyt-liikunnan tarjontaan pääset tutustumaan osoitteessa www.nytliikunta.fi. Mikäli tulevaisuus liikunta-alalla kiinnostaa, samasta osoitteessa löytyy myös kattava liikuntakoulutushaku, joka auttaa löytämään Suomessa suoritettavat liikunta-alan tutkinnot ja kurssit. Koulutushaussa voi rajata haun tutkinnon, paikkakunnan tai oppilaitoksen mukaan.

Lisätietoja:
6–13-vuotiaiden alakoululaisten EasySport
13–17-vuotiaiden yläkoululaisten FunAction
17–29-vuotiaiden helsinkiläisnuorten Nyt-liikunta
Liikuntakoulutushaku Nyt-liikunnan sivuilla

Avainsanat

Kuvat

Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Hauskaa ja edullista liikuntaa! Kuva: Aki Rask
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme