Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä maratonpäivystys Lapsen oikeuksien päivänä

Jaa

Lapsen oikeuksien päivää vietetään 20. marraskuuta 2019. Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä päivä huomioidaan maratonpäivystyksellä. Yhteydenottoihin vastataan tuolloin puhelimessa ja chatissa kello 12–21.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimeen- ja nettipalveluihin voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa aiheesta – myös niistä, joista on vaikea puhua kasvotusten. Lapsi tai nuori voi keskustella vapaaehtoisten päivystäjän kanssa niin pienistä asioista kuin isoista murheista, sillä kaikki aiheet ovat palvelussa yhtä tärkeitä.

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi palvelu on avoinna extrapitkään keskiviikkona 20. marraskuuta. Puhelin ja chat ovat avoinna kello 12–21. Palveluun voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta. Puhelin vastaa numerossa 116 111 ja chattiin saa yhteyden MLL:n Nuortennetin kautta.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä

Lasten ja nuorten puhelin ja chatti on valtakunnallinen palvelu, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Päivystysajat ovat arkisin kello 14–20 ja viikonloppuisin kello 17–20. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset. Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon.

Lisätietoja
Auttavien puhelin- ja nettipalveluiden suunnittelija Heidi Holappa, p. 046 921 3092, heidi.holappa(a)mll.fi
Tiedottaja Eveliina Kutila, p. 050 580 2393, eveliina.kutila(a)mll.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Toinen linja 17
00530 Helsinki

075 32451http://www.mll.fi

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi mistä tahansa mieltä painavasta asiasta ja puhelu on soittajalle maksuton. MLL:n kouluttamat, vapaaehtoiset päivystäjät käyvät yli 20 000 puhelin-, chat- tai nettikirjekeskustelua vuodessa. Palvelu saa lapsilta ja nuorilta kiitosta kiireettömyydestä ja siitä, että päivystäjät suhtautuvat kaikenlaisiin huoliin ja tunteisiin arvostaen. Tarvittaessa lapsi tai nuori autetaan ammatillisen avun piiriin. https://www.nuortennetti.fi/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme