Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Auroran syyskausi starttaa - uutta kivaa luvassa!

Jaa

Lähde pakettimatkalle, voita pelkosi tai osallistu aikuisten lepoloungeen! Kesä vaihtuu syksyksi Espoo-päivän merkeissä, ja Pikku-Aurorassa tapahtuu vaikka mitä!

Espoo-päivän viikonloppu: Auroran salaperäiset pakettimatkat

Tasatunnein alkavat kierrokset kulkevat  läheisessä maastossa ja puutarhassa la 26.8. klo 10-13.30. Matkanjohtajana toimii draamaopettaja Lotta Rask. Yli 5-vuotiaille vanhempineen (rajallinen osallistujamäärä). Mukaan oma muki, seikkailunhalua ja kumpparit!

Tule myös testaamaan tanssitaitoja Espoo-päivän  viikonloppuna rennossa, asukkaiden järjestämässä J-perän Jenkat - tanssitapahtumassa su 27.8. klo 14-16. Ohjelmassa jenkan askelten kertausta ja kesäistä tanssitunnelmaa. Näitä tansseja ei oteta niin vakavasti, vaan pidetään hauskaa! Viikonloppuun on vapaa pääsy.

Kehon ja mielen hengähdyshetkiä - lepolounge aikuisille

Kerran kuussa toteutettavat Pikku-Auroran perjantai-illat ovat aikuisten omia. Iltoja vietetään muun muassa maalauksen, äänirentoutuksen, joogan ja liikkeen parissa 8.9., 22.9., 27.10., 24.11. ja 15.12 klo 18. Kesto 1 1/2 - 2h.

Syyskuun ohjelmassa:
8.9.  Yin jooga ja kristallimaljaäänikylpy. Ohjaajana joogaopettaja Johanna Rajamäki
22.9. Voimaa väreistä - värikylpyjä aikuisille.  Ohjaajana värikylpyohjaaja Jenni Vilander. Kaikkiin ennakkoilmoittautumiset, kertamaksu 12 €/hlö.

LauantaiPAJATUKSISSA luvassa jänniä juttuja ja pelkojen voittamista!

Maksuttomat lauantai-ohjelmat (klo 10-14) alkavat 19.8. jolloin tehdään pihaan lisää pajumajoja Arkkitehtuurikoulu Arkin ohjauksessa. Syyskauden teemakokonaisuutena käsitellään turvallisesti ja rohkaisevasti hieman jänniä juttuja koko perheen voimin. Ensimmäisenä teemaan kuuluvana pajana vuorossa on PikkuBöö-paja 2.9.

Pajapäivien sisältö vaihtelee kädentaidoista tanssiin ja sanataiteesta robotiikkaan. Syyskaudella lauantairiemuihin tulee mukaan uutukaiset Unelmalauantait, jolloin puuhaa on tuplasti.

Kekkaillaan kertomuksia - ihkauusia sanataiderasteja pihamaalla!

Sanataidepolku kutsuu luovaan ja leikkisään seikkailuun pihapiiriin pe 25.8. alkaen (avointa toimintaa pihamaalla kellonaikaan katsomatta). Rasteilla rustataan runoja, sanaillaan satuja ja kekkaillaan kertomuksia kaikesta siitä, mitä ympärillä näkyy, kuuluu ja on – tai voisi olla! Sanataidepolun tehtävät sopivat niin leikki- ja alakouluikäisille lapsille kuin lapsenmielisille aikuisillekin. Toteutus Sanaleikkikoulu Eilabertta.

Pikku-Aurorassa on myös kerhotarjontaa syykaudella ja lisäksi perheen pienimmille on luvassa runsaasti arkiaamujen ohjelmaa kauden aikana. Tarkemmat tiedot löytyvät Pikku-Auroran verkkosivuilta ja Facebookista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Johanna Kallioaho, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Johanna.kallioaho@espoo.fi
p. 043 824 5199

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo
www.pikkuaurora.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo
@kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaiset valitsivat meluesteiden rakentamisen ja hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen tärkeimmiksi meluntorjuntakeinoiksi20.2.2018 11:28Tiedote

Espoolaiset haluavat, että meluntorjunnassa huomiota kiinnitetään liikenteen vähentämisen tähtäämiseen sekä meluntorjuntaan alueilla, jotka kärsivät liikennemelusta voimakkaasti jo nyt. Neljäksi tärkeimmäksi toimenpiteeksi asukkaat valitsivat meluesteiden rakentamisen, hiljaisiksi koettujen alueiden säilyttämisen, raideliikenteen kehittämisen sekä joukkoliikenteessä sähköbussien osuuden lisäämisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme