Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lasten taidekerhot alkavat Kuntsilla syyskuun alussa

Jaa

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään syksyn ja talven aikana taidekerhoja 4-12 -vuotiaille lapsille. Lapset tekevät kerhoissa taidetta itse ja tutustuvat näyttelyihin.

MINI-taiteilijat on 4-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kerho, jonka kokoontumiset pidetään joka kuukauden ensimmäinen lauantai klo 15-16.

7-12 -vuotiaille lapsille suunnattu XS-taiteilijat kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen lauantai klo 12-13.30.

Taidekerhot alkavat 1.9.2018 ja viimeinen kerta on 4.5.2019.

Taidekerhojen tarkempi ohjelma löytyy Kuntsin nettisivuilta www.kuntsi.fi ja niihin ilmoittaudutaan ennakkoon Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta https://market.vaasa.fi/fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yleisötyön päällikkö Jenni Niemi
Vasan kaupungin museot
p. 040 184 9250
jenni.niemi@vaasa.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme