Aviador Kustannus

Lastenkirja Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus on täynnä seikkailuja ja luonnon lumoa

Jaa

Seikkailun lomassa pienet lukijat kulkevat Guhken ja eläinystävien kanssa halki kauniissa kuvituksessa hehkuvien Lapin maisemien.

Anssi Juujärvi: Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus (Aviador 2019)
Anssi Juujärvi: Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus (Aviador 2019)

Esikoiskirjailija Anssi Juujärven lastenkirja Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus ilmestyy Aviadorin julkaisemana 5.9.2019. Kirjan on kuvittanut kuvataiteilija Janette Backman.

Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus on lumoava satu, joka johdattaa lukijan huimaan seikkailuun halki Lapin lumisen erämaan. Seikkailun sankari Guhke saa eläinystäviltään tehtäväksi etsiä revontulet, jotka äkkiä ovat kadonneet taivaalta. Mukaan tutkimusmatkalle lähtevät Isabel-hiiri, Pajep-poro ystävineen sekä Varre-kotka. Onnistuvatko Guhke ja ystävät tehtävässään?

Matkalla, jolle mahtuu niin iloja kuin murheitakin, seikkailijat kohtaavat Lapin luonnon koko sen kauneudessa ja ankaruudessa. Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus näyttää upealla kuvituksellaan Lapin luonnon maagisuuden. Samalla se välittää sanomaa luonnon ainutlaatuisuuden ja monimuotoisuuden tärkeydestä ja niiden suojelusta.

Anssi Juujärvi on rovaniemeläinen metsänhoitaja, joka harrastaa valokuvausta ja on erikoistunut lappilaisen maiseman ja revontulien kuvaamiseen. Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus on hänen ensimmäinen kirjansa.

Janette Backman on rovaniemeläinen, Lapin luontoon niin työssään kuin vapaa-ajallaan perehtynyt taidemaalari ja kirjailija. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut Aviadorin vuonna 2017 julkaiseman lastenkirjan Satu maahispeikosta.

Julkistamistilaisuus Rovaniemellä 28.9.

Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus -kirjan julkistamista juhlistetaan Rovaniemen kaupunginkirjaston Lapponica-salissa lauantaina 28.9. klo 14. Kirjoittaja Anssi Juujärveä ja kuvittaja Janette Backmania haastattelee kustantaja Vesa Tompuri, ja kirjasta kuullaan lukunäytteitä. Tilaisuudessa on myös aikaa vapaalle jutelulle – ja tietenkin kirjan lukemiselle. Lämpimästi tervetuloa, kaikenikäiset lukijat!

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin kustantaja Vesa Tompurille tai tiedottaja Viivi Ängeslevälle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleita teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse pdf-tiedostona.

Vesa Tompuri, kustantaja
050 591 6059
vesa@aviador.fi

Viivi Ängeslevä, tiedottaja
050 495 1431
viivi@aviador.fi

https://www.aviador.fi/
https://www.facebook.com/aviadorkustannus/
https://twitter.com/aviadortw
https://www.instagram.com/aviadorkustannus/

Juujärvi, Anssi: Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus
ISBN 9789527063965
80 sivua
Sidottu, kovakantinen
Kuvitus: Janette Backman
Ilmestymisaika: 5.9.2019

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Anssi Juujärvi: Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus (Aviador 2019)
Anssi Juujärvi: Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus (Aviador 2019)
Lataa
Kirjailija Anssi Juujärvi.
Kirjailija Anssi Juujärvi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on vuonna 2012 perustettu kotimainen kustantamo, joka kustantaa kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin. Painopisteitämme ovat käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta sekä musiikkikirjat – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme