Osuuskauppa Keskimaa

Laukaan S-market uudistuu ja laajenee

Jaa
S-market Laukaan kiinteistöä laajennetaan ja tilaratkaisuja muutetaan toimivammiksi. Samalla myymälä uudistetaan uuden S-market-konseptin mukaiseksi. Kiinteistöön tehdään 350 neliön lisätila, joka mahdollistaa muun muassa ruoan verkkokaupan toiminnoille entistä paremmat tilat. Muutokset toteutetaan pääosin maaliskuuhun 2023 mennessä.
Laukaan S-market laajenee taustatilojen osalta 350 neliöllä ja samalla myymälää uudistetaan kokonaisvaltaisesti. Kuva: Emmi Siitari / Osuuskauppa Keskimaa.
Laukaan S-market laajenee taustatilojen osalta 350 neliöllä ja samalla myymälää uudistetaan kokonaisvaltaisesti. Kuva: Emmi Siitari / Osuuskauppa Keskimaa.

S-market Laukaassa valmistaudutaan merkittäviin muutoksiin. Kiinteistössä alkaa syksyllä 2022 laajennustyöt, jossa kiinteistöä laajennetaan noin 350 neliötä etelän suuntaan. Laajennuksen painopiste on myymälän taustatilojen ja toiminnallisuuksien parantaminen.

− S-market Laukaan uudistamisen mahdollisuuksia on suunniteltu pitkään, joten syksyllä alkava laajennus tulee todella tarpeeseen. Laajennuksen yhteydessä palvelupisteiden sijoittelua päästään muuttamaan niin, että niiden taustatoiminnot paranevat merkittävästi ja myös ruoan verkkokaupan toiminnoille saadaan omat tilat, mikä helpottaa asiointia, toteaa projektista vastaava Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.

S-market Laukaan uudistuksen yhteydessä myymälän kalustusta käännetään 90-astetta, mikä tekee myymälästä selkeämmän ja toimivamman kokonaisuuden.

− Kassalinjasto sijoitellaan uudistetussa myymälässä nykyisen hedelmä- ja vihannesosaston paikalle ja ruokatori sekä maitokaapit siirtyvät takaseinälle, taustatilojen välittömään läheisyyteen. Uudistuksen jälkeen henkilöstön työskentelyedellytykset ovat aivan uudella tasolla, kun nykyisistä ahtaista tiloista saadaan paremmin arjessa toimivat ja nykyajan tarpeita vastaavat tilat, iloitsee S-market Laukaan marketpäällikkö Nina Röppänen.

− Kassatyöskentelyyn saamme uutena palveluna pikakassat nopeaan asiointiin ja henkilöstön ergonomiaan panostetaan hankkimalla sähköisesti korkeussäädettävät kassapöydät, jatkaa Röppänen.

Toiminnallisten uudistusten lisäksi koko myymälän yleisilme raikastetaan uudistuneen S-market-konseptin mukaiseksi. Myös valikoimia muokataan vastaamaan entistä paremmin paikallisten asiakkaiden toiveita.

Vastuullisia kalustevalintoja ja huomio energiankulutukseen

− Keskimaa on sitoutunut pienentämään liiketoimintansa ympäristövaikutuksia, joten myös tämäkin uudistus pitää sisällään useita energiansäästötoimenpiteitä. S-market Laukaan kaikki kylmäkalusteet vaihdetaan hiilidioksidilla toimiviin, ovellisiin kylmäkalusteisiin, joiden lauhdelämpö hyödynnetään kiinteistön lämmityksessä. Myös aurinkosähköjärjestelmä otetaan käyttöön, kertoo Jarno Minkkinen energiankulutuksen pienentämiseen tähtäävistä toimenpiteistä.

S-market Laukaan laajennuksen ja myymäläuudistuksen kustannusarvio on noin 4,74 M€. Aikataulullisesti kiinteistön laajennustyöt alkavat elokuussa. Myymälän puolella muutostyöt toteutetaan pääosin vuodenvaihteen jälkeen. Kokonaisuuden on määrä valmistua maaliskuussa 2023. Piha-alueiden uudistustyöt viimeistellään kesällä 2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 010 767 3039, jarno.minkkinen@sok.fi

Kuvat

Laukaan S-market laajenee taustatilojen osalta 350 neliöllä ja samalla myymälää uudistetaan kokonaisvaltaisesti. Kuva: Emmi Siitari / Osuuskauppa Keskimaa.
Laukaan S-market laajenee taustatilojen osalta 350 neliöllä ja samalla myymälää uudistetaan kokonaisvaltaisesti. Kuva: Emmi Siitari / Osuuskauppa Keskimaa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 666 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 135000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa mukaan Himoksen seuraavaan kehitysvaiheeseen – noin 120 korkeatasoista majoitushuoneistoa ja ravintola länsirinteiden välittömään läheisyyteen15.3.2023 10:00:00 EET | Tiedote

mos-Yhtiöt Oy ja Osuuskauppa Keskimaa ovat solmineet esisopimuksen, jonka mukaan Osuuskauppa Keskimaa ostaa kolme tonttia Himoksen länsirinteiden juurelta. Alueelle suunnitellaan rakennettavaksi noin 120 korkealaatuista majoitushuoneistoa ja ravintola. Lopullinen rakentamispäätös tehdään kustannustason varmistuttua 2023 aikana. Rakentaminen toteutuisi 2024–2025 ja kokonaisuus olisi valmiina laskettelukaudelle 2025–2026.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme