Fenniarail Oy

Lauri Helke nimitetty Fenniarailin toimitusjohtajaksi

Jaa

Diplomi-insinööri Lauri Helke (40) on nimitetty Fenniarail Oy:n toimitusjohtajaksi. Helke aloittaa tehtävässään 3.10.2022.

Lauri Helke. Fenniarailin uusi toimitusjohtaja.
Lauri Helke. Fenniarailin uusi toimitusjohtaja.

Helkellä on merkittävää työkokemusta alan johtotehtävistä. Hän toimii tällä hetkellä OnniBus.com Oy:n toimitusjohtajana ja oli sitä aiemmin VR:n suunnittelupäällikkö.   

”Toivotan Laurin tervetulleeksi Fenniarailiin. Laurilla on vakuuttavat näytöt logistiikka- ja kuljetusalalta. Fenniarail tarvitsee liiketoiminnan voimakkaaseen kasvuun aktiivista otetta ja vahvaa näkemystä. Uskon, että Lauri on oikea henkilö luotsaamaan yhtiötä kasvuun”, toteaa Fenniarailin hallituksen puheenjohtaja Petri Lempiäinen. 

”Olen erittäin otettu, että pääsen johtamaan rautatiealan muutosta ja Fenniarailin menestystä. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja sen kaltaisesta tilanteesta minulla on kokemusta, jota voin nyt hyödyntää. Koen, että pystyn monipuolisen kokemukseni kautta tuomaan Fenniarailin liiketoimintaan lisäarvoa.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lauri Helke
toimitusjohtaja (3.10.2022 alk.)
+358 44 555 1155

Petri Lempiäinen
hallituksen puheenjohtaja
+358 40 553 7640

Kuvat

Lauri Helke. Fenniarailin uusi toimitusjohtaja.
Lauri Helke. Fenniarailin uusi toimitusjohtaja.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Fenniarail Oy
Rautatieläisenkatu
00520 Helsinki

http://fenniarail.fi

Fenniarail Oy on yksityinen rautateiden tavaraliikenteen operaattori, joka aloitti liiketoiminnan vuonna 2009, kun Suomessa rautateiden tavaraliikenne avattiin kilpailulle. Yhtiön liiketoiminta muodostuu tuotantolaitosten ja satamien välisistä kuljetuksista sekä raaka-ainekuljetuksista koko Suomen rataverkolla. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 noin seitsemän miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 28 henkilöä. www.fenniarail.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fenniarail Oy