Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Lauri Korkeaojasta Lääkäriliiton viestintäjohtaja

Jaa

Suomen Lääkäriliiton viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu valtiotieteen maisteri Lauri Korkeaoja, 45. Hän aloittaa 1.1.2022.

Korkeaoja on viimeksi työskennellyt Terveystalo Oyj:n yhteiskuntasuhdejohtajana.

"Olen tehnyt työurani soten, viestinnän ja yhteiskuntavaikuttamisen parissa niin järjestöissä, valtiolla kuin yrityksissä. Jokaisessa aikaisemmassa tehtävässäni olen ollut kiinteästi mukana sote-uudistuksen valmistelussa. Viime kädessä toimivan terveydenhuollon ratkaisevat työntekijät, eivät rakenteet, ja tässä ovat lääkärit etunenässä. Olen ylpeä, että saan mahdollisuuden tuoda heidän ääntään paremmin esiin", Lauri Korkeaoja sanoo.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Lauri liittyy joukkoomme. Hänen osaamistaan tarvitaan erityisen paljon nyt, kun sosiaali- ja terveysalalla on käynnissä suuria lääkärien työympäristöön ja -olosuhteisiin vaikuttavia muutoksia”, Lääkäriliiton puheenjohtaja Tuula Rajaniemi sanoo.

Korkeaoja on työskennellyt aiemmin mm. Suomen ylioppilaskuntien liitossa, ministerin erityisavustajana ja Attendon viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana.

Korkeaojan perheeseen kuuluu avovaimo, kaksi omaa ja kaksi bonuslasta sekä sekarotuinen koira.

Harrastuksikseen Korkeaoja kertoo musiikin, kirjallisuuden, metsäretkeilyn ja yhteiskunnallisen keskustelun niin kasvokkain kuin virtuaalimaailmassa.

Lisätietoja:

Tuula Rajaniemi, Lääkäriliiton puheenjohtaja, puh. 040 542 7211, tuula.rajaniemi@laakariliitto.fi

Lauri Korkeaoja puh. 044 0788282

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Tieto Toivo Rakkaus kampanjoi tutkittuun tietoon perustuvan hoidon puolesta15.11.2021 11:33:57 EET | Tiedote

Tänään käynnistyvä Tieto Toivo Rakkaus -kampanja pyrkii lisäämään luottamusta tieteeseen ja tutkittuun tietoon perustuviin hoitomenetelmiin. Kampanja on osa Lääkäriliiton tutkitun tiedon teemavuoden ohjelmaa. Liiton kumppaneina kampanjassa ovat Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Apteekkariliitto, Lääketeollisuus ry, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Terveydenhoitajaliitto, Syöpäjärjestöt ja Väestöliitto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme