Destia Oy

Lauttasaaren ja Herttoniemen kunnossapitourakat Destialle

Jaa

Destia on voittanut kaksi kunnossapidon alueurakkaa Helsingissä: Lauttasaaren ja Herttoniemen. Kumpikin urakka on viisivuotinen eli kattaa vuodet 2018–2023. Helsingin kaupungin kilpailuttamat urakat alkavat 1. lokakuuta 2018.

Urakoiden valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Molemmat urakat sisältävät esimerkiksi katualueiden kesä- ja talvikunnossapitoa, viheralueiden hoitoa sekä rakenteiden kunnossapitoa. Urakat ovat vaativia rannikon läheisyyden sekä ahtaan ja pienipiirteisen kaupunkiympäristön vuoksi.

Helsingin kaupunki käytti hankinnassa rajoitettua referenssipohjaista valintamenettelyä.

– Olemme Destiassa toteuttaneet menestyksekkäästi useita kaupunkien hoitourakoita ympäri Suomea, jotka toimivat referensseinä nyt voitetuille kahdelle urakalle. Lauttasaaren ja Herttoniemen urakat ovat lisäksi hieno päänavaus pääkaupunkiseudun hoitourakoissa ja tukevat osaltaan Destian valitsemaa strategiaa, jossa haluamme olla vahva tekijä erityisesti kaupungeissa, kertoo työpäällikkö Eero Mikkola Destiasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Eero Mikkola, eero.mikkola(at)destia.fi, 0400 607 267

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Säsongen för vinterunderhåll av landsvägarna inleds i början av oktober – Destias väglagscentral följer väderleken 24/79.10.2018 10:50Tiedote

Säsongen för vinterunderhåll av landsvägarna inleddes i största delen av Finland i början av oktober. Även i Österbotten är vintern på väg. NTM-centralerna konkurrensutsatte över 80 entreprenadområden i Finlands vägnät. På sina egna entreprenadområden sköter Destia dygnet runt om plogning, halkbekämpning och belysning. Destia genomför underhållsåtgärderna i enlighet med de kvalitetskrav som Trafikverket har fastställt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme