Tammi

Leena Lehtolaisen kirjoja myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta

Jaa

Tähtidekkaristin kirjojen myynti on ylittänyt 2,5 miljoonan kappaleen rajan. Uutta Maria Kallio -romaania Jälkikaiku on myyty ensimmäisten viikkojen aikana jo yli 25 000 kappaletta.

Saksa on Suomen ulkopuolella merkittävin markkina Leena Lehtolaisen kirjoille. Myös Jälkikaiku-romaanin käännösoikeudet on jo myyty Saksaan.
Saksa on Suomen ulkopuolella merkittävin markkina Leena Lehtolaisen kirjoille. Myös Jälkikaiku-romaanin käännösoikeudet on jo myyty Saksaan.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio- ja Henkivartija (Hilja Ilveskero) -dekkareistaan. Tänä kesänä ilmestynyt viidestoista Maria Kallio -romaani Jälkikaiku on ylittänyt kuuden ensimmäisen viikon jälkeen kaikissa formaateissa jo 25 000:n myydyn kirjan rajan.

Maailmanlaajuisesti Lehtolaisen teoksia on myyty nyt yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Hänen dekkareitaan on käännetty 30:lle kielelle. Suomen lisäksi Saksa ja Yhdysvallat ovat merkittäviä markkinoita Lehtolaisen kirjoille.

”Jälkikaiusta saamani lukijakommentit ovat jälleen näyttäneet, että Maria Kallio on monille kuin ystävä, jonka seurassa haluaa olla vuosi vuoden jälkeen. On hienoa, että kirjan loppu on koskettanut jopa kyyneliin asti” kiittää Leena Lehtolainen.

”Leena Lehtolaisen ja Tammen välinen yli 40 vuotta kestänyt yhteistyö on ainutlaatuinen esimerkki kirjailijan ja kustantajan välisestä luottamuksellisesta suhteesta. Kirjailijan tärkein tehtävä on kirjoittaa ja kustantajan työ on saattaa kirja lukijoiden käsiin. On aina suuri ilo nähdä lukijoiden viihtyvän Leena Lehtolaisen kirjojen parissa, ja niin on todella tapahtunut myös Jälkikaiun kohdalla” sanoo Tammen kustannusjohtaja Outi Mäkinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Kustannusjohtaja Outi Mäkinen, outi.makinen@tammi.fi, 040 834 4404

Haastattelupyynnöt:

Viestintäpäällikkö Jaakko Mikkola, jaakko.mikkola@wsoy.fi, 044 584 4655

Kuvat

Saksa on Suomen ulkopuolella merkittävin markkina Leena Lehtolaisen kirjoille. Myös Jälkikaiku-romaanin käännösoikeudet on jo myyty Saksaan.
Saksa on Suomen ulkopuolella merkittävin markkina Leena Lehtolaisen kirjoille. Myös Jälkikaiku-romaanin käännösoikeudet on jo myyty Saksaan.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tammi julkaisee rakastettuja lauluvideoita tekevän, somehitiksi nousseen Lotta ja pappa -kaksikon kirjan16.6.2020 13:00:03 EESTTiedote

Korona-ajan yhdessä viettäneet lapsenlapsi Lotta Saahko, 27, ja pappa Jorma Saahko, 84, ovat ihastuttaneet suomalaisia videoilla, joissa he laulavat yhdessä papan nuoruusaikojen lauluja. Tammi julkaisee marraskuun alussa kirjan Papan kanssa kahvilla – Evakkomatkasta, rakkaudesta ja karjalanpiirakoista. Kirjassa yksi Karjalan viimeisistä elossa olevista evakoista kertoo lapsenlapselleen elinikäisestä kaipuusta. Pappa tarinoi myös heinätöistä, kosiomatkasta ja ajatuksistaan nykymusiikista. Kaksikko herättää eloon tarinoita, jotka saavat lukijan pohtimaan omia isovanhempiaan.

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia julkaisevat perjantaina kirjan13.5.2020 12:13:22 EESTTiedote

Suomen suosituimmat lapsitubettajat Elina ja Sofia julkaisevat 15.5. kirjan Elina ja Sofia - Kaikki on mahdollista! Kirjan kustantaa Tammi. 12- ja 9-vuotiaiden siskosten YouTube-kanavalla on huikeat 99 000 tilaajaa ja Instagramissa heillä on yli 22 000 seuraajaa. Tyttöjen kauppakeskustapahtumat ovat saaneet paikalle tuhansia nuoria faneja. Kirjassa tytöt haluavat positiiviseen tapaansa kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria hyväksymään itsensä ja tavoittelemaan rohkeasti unelmiaan. Kirjan valokuvia ja kuvitusta on ollut tekemässä kolmas nuori tubetähti, 19-vuotias Nelli Orell.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme