Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: eurooppaministeri Tytti Tuppurainen ja toimittaja Jessikka Aro keskustelevat sananvapaudesta ja hybridiuhista Hanasaaressa

Jaa

Maanantaina 2.12.2019 Hanasaari järjestää ajankohtaisen seminaarin sananvapaudesta tämän päivän Suomessa ja Euroopassa.

Seminaarin puheenvuorot tarkastelevat sananvapautta ja sen väärinkäyttöä sekä hybridiuhkia ja -vaikuttamista.

Puhujina tilaisuudessa ovat muun muassa eurooppaministeri Tytti Tuppurainen, toimittajat Jessikka Aro ja Johanna Vehkoo, Anders Chydenius-säätiön hallituksen puheenjohtaja Erkki Liikanen ja Ruotsin toimittajat ilman rajoja -järjestön puheenjohtaja Erik Halkjaer.

Aika: 2.12.2019, klo 9-11.30

Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo 

Lisätietoa ohjelmasta: https://www.hanaholmen.fi/event/sananvapaus-muuttuvassa-euroopassa/

Ilmoittautumiset maanantaihin 2.12 klo 8.30 mennessä Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdille: hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme