Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lehdistökutsu: Mall of Triplan Remall pop-upissa tutustut kiertotalouden ratkaisuihin tulevaisuuden palvelutarjonnassa

Jaa

PasilaHUB ja Mall of Tripla toivottavat median edustajat lämpimästi tervetulleiksi keskiviikkona 27. lokakuuta järjestettävään ReMall pop-up -tapahtumaan, jossa tarjotaan tietoa kiertotalouden ratkaisuista tulevaisuuden kaupunki- ja elämyskeskuksen palvelutarjonnassa. Tapahtuma toimii näyteikkunana kestävän kulutuksen tulevaisuuteen.

Tule kokemaan kiertotalouden elämyksellinen ReMall pop-up, jossa ainutlaatuiset ja yksilölliset kiertotalouden kiertotalouden tuotteet ja palvelut tulevat lähelle sinua.

Yksipäiväisessä tapahtumassa on tarjolla muun muassa hävikkikeittiön herkkuja sekä tuhti tietopaketti kiertotalouden teemoista.

Samalla pääset tutustumaan kiertotalouden vaatetrendeihin Helsingin kuvataidelukion valokuvanäyttelyssä, testaamaan päälläsi olevien vaatteitten materiaalin sekä kokeilemaan vaatteiden paikkausta japanilaisella sashiko-kirjonnalla.

Voit myös jakaa vaatteitesi tarinan muille kävijöille pystyttämässämme kuvauspisteessä.

Tapahtuma huipentuu kattavaan tietopakettiin, jossa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vastuullisuuden asiantuntija Minna-Maari Harmaala haastattelee asiantuntijoita ajankohtaisista kiertotalouden teemosita.

Mukana tapahtumassa ovat muun muassa Aalto-yliopiston tutkija Marja Rissanen, Kuituus-hankkeen vetäjä Sini Suomalainen, vastuullisuuteen ja tekstiilikierrätykseen erikoistunut somevaikuttaja Outi Pyy sekä Lindexin vastuullisuusasiantuntija Aino-Marja Öster.

Aika: Keskiviikkona 27.10.2021 klo 11-19.

Paikka: Mall of Tripla, Kulttuuriaukio, 4. kerros

Lisää tietoa löydät tapahtuman omilta sivuilta osoitteesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/pasilahub-remall-pop

Tapahtumassa mukana

• Kierrätyskeskuksen Plan B ja Most Wanted tuotteet – uniikkien uusiotuotteiden mallisto
• Virna Food goes Wonky pop up -pelastettuja herkkuja nollahävikkikeittiöstä
• My Message - Kierrätysmateriaaleille uusi elämä vaatteina ja koruina
• Sideflow – Rescue materiaalien verkkokauppa
• Galleria Vitrine / Marjut Kuopus - uniikkeja koruja ja kollaasiteoksia kierrätysmateriaaleista
• Upcycler – vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista
• Kierto Design - vuokrattavaa, kierrätettävää ja uudelleen käytettävää tapahtumanäkyvyyttä
• Menddie - korjauspalveluita verkossa
• Vivokauppa - kestäviä ja eettisiä paljasjalkakenkiä
• Kuituus-hanke – vaatetekstiilien testaus ja neuvonta
• Helsingin kuvataideluokio – valokuvanäyttely, jossa opiskelijat esiintyvät lempivaatteissaan, jotka ovat kierrätettyjä kirppislöytöjä, itse tuunattuja tai perittyjä vintage-aarteita

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kati Kivimäki
Mall of Tripla, kauppakeskusjohtaja
kati.kivimaki(at)malloftripla.fi
+358 46 876 1500

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusalat ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoon korkeakoulukampus 10 vuotta – yhdessä, tillsammans, together!10.11.2021 11:14:45 EET | Tiedote

Haaga-Helia ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat työskennelleet yhteisellä Porvoon kampuksella jo kymmenen vuotta. Kahden ammattikorkeakoulun yhteistyö lähti alun perin liikkeelle tarpeesta uudistaa opetustilojaan. Kampuksen ikkunoista aukeaa näkymät historialliseen Porvoon kaupunkiin, mutta aivan kuten Porvoon kaupunki on kehittynyt ja laajenee Länsirannalle, on yhteistyö muovautunut kuluneiden vuosien aikana aidoksi yhteistyöksi alueen elinvoiman edistämiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme