Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Ruotsinopetus seuraavalla hallituskaudella

Jaa
Hanasaaren Svenska nu -verkosto järjestää infotilaisuuden tiistaina 17. tammikuuta 2023 klo 12 Ravintola Gräddassa Turussa (Piispankatu 15). Tilaisuudessa esitellään Svenska nu:n toimintaa ja tavoitteita tulevia eduskuntavaaleja silmällä pitäen.
Svenska nu -verkoston projektipäällikkö Mikael Hiltunen
Svenska nu -verkoston projektipäällikkö Mikael Hiltunen

Svenska nu -verkoston valtuuskunnan puheenjohtaja, pormestari Minna Arve ja ohjausryhmän puheenjohtaja, toimitusjohtaja Gunvor Kronman osallistuvat tilaisuuteen puhujina. Lounastarjoilu.

Puolalanmäen lukio ja Katedralskolan i Åbo osallistuvat Svenska nu -verkoston koordinoimaan ystävyyskouluhankkeeseen. Koulujen vastuuopettajat ja oppilaita molemmista kouluista osallistuvat infotilaisuuteen.

Lisäksi tilaisuudessa kerrotaan uudesta videomateriaalista ruotsin kielestä, jossa jalkapallomaajoukkueen maalivahti Tinja-Riikka Korpela esiintyy.

Aika: 17 tammikuuta 2023 klo 12

Paikka: Ravintola Grädda, Piispankatu 15, Turku

Ilmoittautuminen osoitteeseen: mikael.hiltunen@hanaholmen.fi

Lisätietoja: Mikael Hiltunen, projektipäällikkö. Svenska nu -verkosto, p. 040 620 6006

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Svenska nu -verkoston projektipäällikkö Mikael Hiltunen
Svenska nu -verkoston projektipäällikkö Mikael Hiltunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme