Kepa ry

Lehdistökutsu: Suomalaisten järjestöjen 100 saavutusta julkaistu kuvina ja tarinoina ─ valokuvanäyttely avataan Porissa 10.7.

Jaa

Monet nykyään tavallisilta tuntuvat palvelut, toiminta ja innovaatiot, kuten esimerkiksi äitiyspakkaus, vauvauinti ja kohdunkaulansyöpäseulonnat, eivät olisi arkipäivää Suomessa ilman järjestöjen pitkäjänteistä työtä. Tervetuloa keskustelemaan kansalaisjärjestöjen työstä, avaamaan Järjestö 100 -kampanjan valokuvanäyttely ja juomaan rennot pullakahvit SuomiAreenan alkajaisiksi maanantaina 10.7. kello 15-17 Satakunnan yhteisökeskukseen.

Avaamme tilaisuuden Suomen Somalia-verkoston puheenjohtajan Abdulkadir Abdin haastattelulla, jossa keskitymme juttelemaan siitä, miten Suomen somalit toimivat yhdessä edistääkseen entisen kotimaansa rauhaa ja kehitystä.

Loppuaika on varattu näyttelyyn tutustumiseen ja kesäiseen seurusteluun.

Aika: 10.7.2017 kello 15-17
Paikka: Satakunnan yhteisökeskus (Isolinnankatu 16, Pori)

Järjestö 100 -kampanjan valokuvanäyttely kertoo järjestöjen saavutuksista Suomen itsenäisyyden ajalta. Näyttelyn on kuvannut ja koonnut valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja kampanjan tuottavat yhdessä kolme kattojärjestö: Allianssi, Kepa ja SOSTE.

Järjestöjen saavutuksiin voit tutustua myös verkossa www.jarjesto100.fi ja tunnisteilla #järjestö100 #parempimaailma

Tervetuloa seuraamaan myös paneelikeskusteluamme: Järjestöt muutoksentekijöinä Kansalaisten vai valtiovallan ehdoilla?

Aika: 12.7.2017 kello 15.15-16.30
Paikka: Eetunaukio, Pori

Kenen ehdoilla järjestöt ratkaisevat tulevaisuuden ongelmia? Toimivatko järjestöt hallitusohjelman vai kansalaisten tavoitteiden mukaan? Onko Suomi myös tulevaisuudessa aktiivisen järjestötoiminnan maa?

Kansalaisjärjestöjen roolia ja merkitystä pohditaan paneelikeskustelussa SuomiAreenassa keskiviikkona Allianssin, Kepan, SOSTEn ja Olympiakomitean yhdessä järjestämässä tilaisuudessa. Eetunaukion lavalle nousevat:

  • Presidentti Tarja Halonen
  • Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson
  • Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula

Lisätietoja:

Kirsi Koivuporras-Masuka
Viestinnän asiantuntija
kirsi.koivuporras-masuka@kepa.fi
050 317 6727

Tietoja julkaisijasta

Kepa ry
Kepa ry
Elimäenkatu 25–27 (5. krs)
00510 Helsinki

+358 9 584 233http://www.kepa.fi

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö. Kepan innostaa suomalaisia toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kepa ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme