Aeronautica Arena Oy

Lehdistötiedote / KUTSU: Helsinki-Eastin alue kehittyy - AERONAUTICA ARENA avautuu tapahtumille

Jaa

Tuulitunneli- ja sisäsurffauskiinteistönä tunnettu Aeronautica Arena Oy laajentaa palveluvalikoimaansa yritystapahtumiin. Yli 3000 m2 kiinteistön lisäksi tapahtumakäytössä ovat laajat ulkoalueet viereisellä Helsinki-East Aerodrome -lentokentällä.

Keväällä suomalaiseen omistukseen siirtyneessä yrittäjävetoisessa Aeronauticassa on vahva tapahtuma- ja suunnitteluosaaminen. Monipuolinen kiinteistö tarjoaa mahdollisuuden pienistä kokouksista ja virkistyspäivistä jopa satojen ihmisten yritystapahtumiin. Tilat soveltuvat myös isojen messu- ja konserttitapahtumien järjestämiseen.

Tapahtumatalo Aeronautica Arena sijaitsee suoraan E18 moottoritien liittymässä, noin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.


Tervetuloa yritysavajaisiin torstaina 4.11.2021 klo 15.00

Yli 200 tapahtumajärjestäjää tutustuu Aeronautica Arenan ja kumppaniverkoston tapahtumavalikoimaan yritysavajaisissa. Ilmoittautuminen avajaisiin oheisen linkin kautta https://pc2dncj52lk.typeform.com/to/fJBEQ1n0


Tunti Helsingistä itään E18 Exit 70 – Pyhtään kirkonkylän liittymässä

Kehittyvä Helsinki-Eastin alue Pyhtäällä tarjoaa monipuoliset puitteet niin erilaisille yritystapahtumille kuin massatapahtumille. Tuulitunnelin ja sisäsurffin lisäksi Aeronautica Arenan palveluvalikoiman liikunta- ja luontopalvelut ovat nyt myös yritysten käytettävissä.

Tärkeä osa mitä tahansa tapahtumaa on hyvä ruoka. Siitä huolehtii Aeronautican oma ravintola Aeronamnam. Makuihin on helppo tutustua jo torstaina 4.11. Yritysavajaisissa.


Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Anna Junnila 0400 845 981
Atte Korjula 0400 624 238

Aeronautica Arena Oy
Helsinki-East, Kotitie 10
49270 Pyhtää kk
E18 Exit 70
www.aeronautica.fi

Kuvat

Lataa
Aeronautica Arena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä E18 moottoritien ja Helsinki-East Aerodromen laidalla.
Aeronautica Arena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä E18 moottoritien ja Helsinki-East Aerodromen laidalla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aeronautica Arena Oy
Aeronautica Arena Oy
Kotitie 10
49270 PYHTÄÄ

https://aeronautica.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aeronautica Arena Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme