Alko Oy

Lempäälän Ideaparkin Alko uudistuu

Jaa

Lempäälän Ideaparkin Alko on remontin vuoksi kiinni 17.–27.5. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 28.5. klo 9.

Lempäälän Ideaparkin Alko remontoidaan, ja myymälä on kiinni 17.–27. toukokuuta. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 28. toukokuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat Lempäälän keskustassa (Puistokatu 4) sekä Tampereen Koivistonkylässä (Lempääläntie 21).

”Myymäläuudistusten tavoitteena on lisätä myymälöiden viihtyisyyttä ja selkeyttä sekä helpottaa asiakkaiden asiointia. Viime vuoden lopussa lähes puolet myymälöistä oli Alkon uudessa ilmeessä. Nyt on Ideaparkin myymälän vuoro uudistua,” kertoo palvelujohtaja Kimmo Mäkelä.

Uudistuneessa myymälässä 1250 tuotetta

Ideaparkin myymälän valikoima koostuu noin 1250 tuotteesta: viinejä on 750, panimotuotteita 150, väkeviä 325 ja alkoholittomia 25.

Alkon myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee myymälöissä paikallisen kysynnän, asiakkaiden toiveiden sekä myymälän koon mukaan. Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta.

”Seuraamme aktiivisesti trendejä ja asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa. Asiakkaat voivat toivoa omaa lempijuomaansa Alkotoiveella, joka on saanut innostuneen vastaanoton,” palvelupäällikkö Jouko Pirhonen kertoo.

Asiakas valitsee aiempaa vastuullisemmin

Alkon asiakkaiden ostokäyttäytymisessä vastuullisten valintojen sekä raikkauden, keveyden ja hyvinvoinnin trendit ovat vahvistuneet.

”Ihmiset miettivät entistä useammin kulutustottumustensa vaikutuksia. Asiakkaita kiinnostavat myös tuotteiden alkuperä, ilmastovaikutukset ja eettisyys,” kertoo Pirhonen.

Alkon tavoitteena on helpottaa asiakkaiden vastuullisempia valintoja. Juomien Vihreä valinta -merkintä kertoo juoman tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen.

”Vihreän valinnan merkinnän saaneita tuotteita on Alkon valikoimasta jo noin kolmasosa, ja niiden osuutta kasvatamme määrätietoisesti edelleen. Pirkanmaalla Vihreiden valintojen myynti on litroissa tänä vuonna kasvanut 9,3 prosenttia.”

Lisätiedot:   

Länsi-Suomen palvelujohtaja Kimmo Mäkelä, p. 040 749 1184, Kimmo.Makela@alko.fi Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Lataa
Alko Pirkanmaalla
Alko Pirkanmaalla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme