Menevä Oy

Lentoperuutukset hankaloittavat Turusta Helsinkiin matkaavia – taksiyhtiö Menevä tarjoaa ratkaisuksi asiakkaille kiinteähintaista taksipalvelua

Jaa

Taksiyhtiö Menevä reagoi Turun alueella oleviin uutisiin lentojen peruutuksista Turusta Helsinki-Vantaalle ja tarjoaa kiinteähintaista kyytiä asiakkaan kotiovelta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Turun lentoasemalta Helsinki-Vantaalle peruuntuneet lennot ovat harmittaneet asiakkaita. Taksiyhtiö Menevä päätti lähteä tarjoamaan kiinteähintaista palvelua korvaamaan lentomatkaa. "Kuljetamme päivittäin asiakkaita lähelle ja kauas", toteaa Menevän Turun aluemestari Leif Karlsson. "Olemme lukeneet lehdistä ja kuulleet asiakkailta suoraan, miten Turun lentoja Helsinki-Vantaalle on peruuntunut ja se on aiheuttanut heille monenlaista haittaa jatkolentojen osalta. Me päätimme reagoida tähän ja tarjota kuljetusta kotiovelta suoraan Helsinki-Vantaalle kiinteään hintaan. Palvelu täydentää jo olemassa olevia linja-autokuljetuksia, joita kuitenkaan ei voi aikatauluttaa tarkkaan omiin lentoihin sopiviksi."

Erityisesti yritysasiakkaille – miksei muillekin – tarkoitetun palvelun avulla varmistetaan jatkolennolle pääsy. "Tarjoamme tähän palveluun laadukkaita autoja sekä osaavia kuljettajia ja kiinnitämme erityistä huomiota kuljetusten korkeaan tasoon. Asiakas säästää vaivan lentokentälle siirtymiseen ja koneen vaihdon odotteluun. Taksi noutaa asiakkaan suoraan kotiovelta Turun tai Naantalin alueelta ja ajaa suoraan Helsinki-Vantaan pääovien eteen. Meillä toimii Helsingin alueella myös erittäin iso taksikanta, joten pystymme palvelemaan asiakkaita myös Helsinki-Vantaalta takaisin Turun alueelle. Uskomme, että tällä kilpailukykyisellä palvelulla tulee olemaan kysyntää", kertoo Karlsson.

Lentokenttäkyydit Turku / Naantali - Helsinki-Vantaa lentoasemalle 1-4 henkilöä 250 € / suunta, tila-auto max 8 henkilöä 350 € / suunta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Paluukyyti järjestyy samaan hintaan. 


Yritysasiakkaille on mahdollista avata yritystili, jonka avulla esimerkiksi matkakulut voidaan maksaa suoraan yrityksen kortilla tai laskuttaa sovitusti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leif Karlsson
Turku, Aluemestari
+358 50 471 0470
leif@meneva.fi

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on kotimainen perheyritys joka on toiminut taksialalla jo 40 vuotta. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Menevän tilausvälityksen piiriin kuuluu valtakunnallisesti noin 1000 autoa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme