Espoon kaupunki - Esbo stad

Leppävaaran urheilupuisto valmistautuu kisoihin

Jaa
Leppävaaran urheilupuistoa kehitetään suurten urheilutapahtumien järjestämispaikaksi.

Leppävaaran yleisurheilustadionin perusparantaminen valmistuu keväällä 2023 ja uudet suorituspaikat otetaan käyttöön alkukesästä. Kameleonten liikuntahalli valmistuu Leppävaaran urheilupuiston yhteyteen kesäksi 2023. Heinäkuussa järjestetään nuorten yleisurheilun EM-kilpailut. 

Espoonlahden urheilupuistossa suunnitellaan pesäpallokentän ja tekojään huoltorakennuksen rakentamista. Ulkokuntosalin yhteyteen rakennetaan kolme tenniskenttää keväällä 2023. Espoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus alkaa aikaisintaan kesällä 2023.

Tapiolan uimahallin peruskorjaushanke alkaa alkuvuodesta 2023 ja valmistuu alustavien suunnitelmien mukaan vuoden 2025 keväällä.

Lasten ja nuorten maksuttomien harrastusten syyskausi on käynnissä

Perheille suunnatut Töpinät, alakoululaisten WAU-kerhot, yläkoululaisten harrastusiltapäivät ja 13-18-vuotiaiden Jumppi-ryhmät ovat aloittaneet syyskautensa. Yli sata maksutonta liikuntaryhmää tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden harrastaa.

Alakoululaisten WAU-kerhoja järjestetään pääasiallisesti kouluilla heti koulupäivän jälkeen. Keskiviikon harrastusiltapäivän maksutonta tarjontaa on lisätty yläkouluilla 7- 9-luokkien oppilaille. Tarjonnassa on mm. voimistelua, jalkapalloa, miekkailua, futsalia, karatea ja koripalloa. Jumppi -harrasteryhmät ovat 13-18-vuotiaille nuorille. Tarjonnassa on mm. boulderointia, squashia ja taitoluistelua.

Senioreita kannustetaan lähtemään liikkeelle

Senioreista osa on koronavuosien jälkeen jättänyt palaamatta takaisin liikunnan pariin. Espoon kaupunki tarjoaa maksuttomia liikuntapalveluita +68 Sporttirannekkeella kaikille 68-vuotta täyttäneille espoolaisille. Rannekkeen voi noutaa kaupungin asiointipisteiltä ja uimahalleilta. 75-vuotiaat ja sitä iäkkäämmät saavat tänä vuonna kaupungilta tsemppikortin, jolla heitä kannustetaan liikkumaan ja kutsumaan myös ystävänsä mukaan.

- Liikkua voi Espoossa helposti ihan kotiovelta. Maksuttomien senioreiden liikuntaryhmien lisäksi lähiluonto tarjoaa loistavat puitteet liikkumiselle. Liikkeelle on hauska lähteä, etenkin yhdessä ystävän kanssa, kannustaa liikuntalautakunnan puheenjohtaja Leo Heiskanen.

Liikuntalautakunnan jäsenet ja esityslista: 
http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Leo Heiskanen, puh 040 509 6924, lexa.heiskanen@gmail.com

Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko, puh 050 553 5649, jarmo.ikavalko@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme