LetterboxMedia on ostanut Wheelmedia Oy:n ja avaa deski.fi -tiedotepalvelun

Jaa

Pääkaupunkiseudulla toimiva riippumaton mediatalo LetterboxMedia on ostanut Wheelmedia Oy:n koko liiketoiminnan. Kaupassa LetterboxMedian lehtiperheeseen liittyy neljä lähes valtakunnallista ilmaisjakelulehteä Kaasujalka, Suomen Vaihtoautot, Venemarket, sekä Caravankauppa ja uutiset -lehdet.

Kaasujalka mediana tavoittaa kuukausittain yli 500.000 ihmistä.
Kaasujalka mediana tavoittaa kuukausittain yli 500.000 ihmistä.

Kauppa toteutettiin liiketoimintakauppana, jonka yhteydessä Wheelmedia Oy:stä tulee LetterboxMedian (LB Marketing and Holdings Oy) osakas ja Wheelmedia Oy:n perustajasta Mika Salomaasta LetterboxMedian johtoryhmän jäsen.

”Wheelmedia Oy:n lehdet, digikanavat ja tv-ohjelma, sopivat erinomaisesti kasvustrategiaamme. Kaasujalka mediana tavoittaa kuukausittain yli 500 000 ihmistä.Kaasujalka-lehden monipuolinen sisältö ja helppo saatavuus on tehnyt lehdestä autoalan yrittäjille merkittävimmän alueellisen ilmoituskanavan, jonka edelleen kehittämistä jatkamme nyt laajennetuin voimin,” kertoo LetterboxMedian hallituksen puheenjohtaja Jukka Kuusanmäki. ”Vahva kannattavuutemme ja kassavirtamme mahdollistivat tämän jo toisen merkittävän yrityskaupan tänä vuonna.”

”Olen innoissani uudesta omistusjärjestelystä, joka mahdollistaa lehtien kasvun ja olemassaolon entistä vahvempana”, kertoo Mika Salomaa. ”Perustin Kaasujalka-lehden vuonna 2006 syksyllä, eli 16 vuotta sitten. Kaasujalasta on vuosien varrella tullut hyvin merkittävä ja tunnettu autoalan julkaisu. Onneksi minulla on ollut mukana maamme parhaat yhteistyökumppanit, joiden kanssa jatketaan yhteistyötä tulevaisuudessakin. Lehdet ilmestyvät entiseen malliin ja minä jatkan lehtien pyörittämistä.”

Kaasujalka autoiluohjelma jatkaa Alfa-tv:n kanavalla

Kaasujalan sisältö erimediakanavissa on kokonaan itse tuotettua, joten se on täysin uniikkia ja siksi hyvin kiinnostavaa.

Kaasujalka autoiluohjelma esitetään Alfa TV:llä. Kausi pitää sisällään 10 jaksoa ja uusintaesityksiä 2-5 kertaa viikossa. Yksittäinen jakso kerää katsoja 50-76000. Jokainen jakso tavoittaa uusintojen kanssa yli 400 000 silmäparia. 

Vuodesta 2006 ilmestynyt Kaasujalka-lehti on jaossa kattavan telineverkon kautta Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Itä-Suomessa.

LetterboxMedia avasi 1.9. deski.fi -tiedotepalvelun

”Lähtökohtanamme deski.fi tiedotepalvelun avaamisessa on ollut yksinkertaisen, helppokäyttöisen ja edullisen tiedottamisen mahdollistaminen kaikenkokoisille toimijoille.” kertoo Kuusanmäki. ”Ostimme monille viestinnän ja tiedottamisen parissa toimivalle entuudestaan tutun domainin deski.fi:n ja avasimme sivuston uudelleen, nyt fokusoiden yritysten ja yhdistysten kustannustehokasta tiedonjakelua ja freelancereiden ja bloggaajien kasvavaa idealähteiden tarvetta.”

LetterboxMedian lehtiperheessä nyt 50 lehteä

LetterboxMediat julkaisee kaikkiaan 50 lehteä. Tuttuja lähilehtiä ovat mm. itis-lehti, Tapiola-lehti, Myyrmäki-lehti, Järvenpää-lehti ja Uusi Kirkkonummi -lehti. Vuonna 2020 lehtiperheeseen liitettiin yli 30-vuotias Puoli Kaupunkia -lehti ja keväällä 2022 perinteikäs Koillis-Helsingin Lähitieto -lehti.

Lisätiedot: LetterboxMedia. hpj Jukka Kuusanmäki puh. 0400-319780 jukka.kuusanmaki@letterbox.fi

LetterboxMedian lehdet https://www.lehtiluukku.fi/kustantajat/letterboxmediat

Wheelmedian lehdet https://www.lehtiluukku.fi/kustantajat/wheelmedia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kaasujalka mediana tavoittaa kuukausittain yli 500.000 ihmistä.
Kaasujalka mediana tavoittaa kuukausittain yli 500.000 ihmistä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

LetterboxMediat
Hämeentie 103 E
00550 Helsinki

http://www.letterbox.fi

LetterboxMedian lehtiperheessä 50 lehteä

jPääkaupunkiseudulla toimiva riippumaton mediatalo LetterboxMedia julkaisee kaikkiaan 50 lehteä printtinä ja diginä. Tuttuja lähilehtiä ovat mm. itis-lehti, Tapiola-lehti, Myyrmäki-lehti, Järvenpää-lehti ja Uusi Kirkkonummi -lehti. Vuonna 2020 lehtiperheeseen liitettiin yli 30-vuotias Puoli Kaupunkia -lehti ja keväällä 2022 perinteikäs Koillis-Helsingin Lähitieto -lehti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LetterboxMediat