Vaasan kaupunki - Vasa stad

Levykeräilijät kertovat harrastuksestaan pääkirjastossa 8.10.

Jaa

Vaasan pääkirjaston musiikki- ja taideosastolla järjestettävässä tapahtumassa levykeräilijät Anssi Marttinen ja Mika Salomaa kertovat harrastuksestaan, soittavat ääninäytteitä ja keskustelevat levyistä yleisön kanssa torstaina 8.10. klo 18–19.30.

Vaasan pääkirjaston musiikki- ja taideosastolla järjestetään torstaina 8.10. klo 18–19.30 Levykeräilijät -tapahtuma, jossa paikalla on kaksi harrastuksenaan levyjä keräävää vaasalaista radioääntä, Anssi Marttinen ja Mika Salomaa. He kertovat omasta keräilyharrastuksestaan ja soittavat ääninäytteitä.

Radio Vaasassa Instrumental Go Go-ohjelmaa toimittava Mika Salomaa aloitti vinyylilevyjen keräilyn 17-vuotiaana. Hänen kokoelmiinsa kuuluu runsaasti 1950- ja 60-lukujen musiikkia. Erityisesti instrumentaalimusiikki on Salomaan sydäntä lähellä. Kokoelman helmi on Elviksen nimikirjoituksella varustettu Viva Las Vegas -single.

Monelle vaasalaiselle tuttu radioääni, Radio Vaasan juontaja Anssi Marttinen on nykyään kaikkiruokainen levykeräilijä, jolla on enemmän cd-levyjä kuin vinyylejä. Nuorempana hän keräsi erityisesti elokuvien soundtrack-levyjä, Verven ja Blue Noten jazz-levyjä. Ensimmäinen Marttisen ostama c-kasetti oli Esa Pakarisen Pakarock 2.

–Paikalle voi tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Tilassa otetaan huomioon yleisömäärään liittyvät rajoitukset, kertoo tapahtumakoordinaattori Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtumakoordinaattori Max Bäckman
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut,
puh. 040 183 1956,
max.backman@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme