Levyllinen TV:stä tuttuja Tuomon lauluja

Jaa

TV:n lastenohjelmista tuttu muusikko ja juontaja, Tuomo Rannankari, julkaisee 18. lokakuuta 2019 kolmannen lastenlevynsä nimeltään LEIKKI ON LASTEN TYÖTÄ. Levy sisältää 15 Tuomon lastenlaulua, joista monet ovat tuttuja lapsille TV:n lastenohjelmista, esi- ja alkuopetuksen oppimateriaaleista sekä tietysti Tuomon konserteista. Levyn sävellykset ja sanoitukset ovat pääosin Tuomo Rannankarin käsialaa, mutta sovituksista sekä tuotannosta vastaa tällä kertaa Matti Kallio.

Levyllä on mukana joukko ammattimuusikoita, joilta löytyy mittava ura lastenmusiikin lisäksi myös kevyen-, kansan- ja jazzmusiikin saralla. Kokoonpanoon kuuluu Rannankarin ja Kallion lisäksi Mikko Taipale, Hannu Rantanen, Tero Hyväluoma, Joakim Berghäll, Roope Aarnio, Janne Toivonen, Aili Ikonen sekä lapsilaulajia.

”Minun ja Kallion Matin yhteisenä päämääränä on ollut tarjota lapsille ja heidän vanhemmilleen musiikillisesti laadukasta, monipuolista ja iloista lastenmusiikkia, jossa sanoma olisi lapsilähtöinen ja ajankohtainen. Musiikillisesti ei haluttu antaa piiruakaan periksi sen takia, että tehdään lastenmusiikkia. Päinvastoin. Lapset ovat yleisönä helposti innostuvia, mutta kriittisiä, joten laitoimme sydämen ja ammattitaidon peliin”, Rannankari hymyilee.

Tätä lastenlevyä ei ole suunnattu ainoastaan lapsille, vaan kohderyhmänä on tietysti myös heidän vanhempansa, jotka kuuntelevat automatkoilla ja kotona lasten kanssa levyä kerta toisensa jälkeen.

”Toivotaan, että tuotanto ja materiaali miellyttää myöskin vanhempien korvia, sillä aikuiset ovat lapsiperheissä väistämättä myös niitä lastenmusiikin suurkuluttajia”, toteaa Rannankari lopuksi.

Tuomo Rannankari kiertänyt Suomen kouluja ja päiväkoteja vuosien ajan TV-työnsä ohella sekä säveltänyt ja sanoittanut uusimpiin esi- ja alkuopetuksen oppimateriaaleihin paljon musiikkia. Lisäksi hänet tunnetaan 30-vuotistaiteilijajuhlia viettävän Seminaarinmäen Mieslaululajien eli Semmareiden yhtenä perustajajäsenenä.

Levyn nimikappale: Leikki on lasten työtä

https://open.spotify.com/track/4xnt7QO1ap7nJCBTBwpURZ?si=Q2HBNiabR-KAPJ42ZFsQkA

https://www.youtube.com/watch?v=O-kRfFVVw2g&feature=youtu.be

Yhteyshenkilöt

Tuomo Rannankari
040-573 5973
tuomo.rannankari@gmail.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IINES-tuotanto
Ristikiventie 28
40520 JYVÄSKYLÄ

https://www.rannankari.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.