Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Liike-elämän johtajat keskustelevat kestävästä kehityksestä, mukana muun muassa Tiina Alahuhta-Kasko, Marcus Wallenberg ja Annica Bresky

Jaa

Hanasaaren kulttuurikeskus järjestää 18.3.2021 webinaarin, jonka teemana on kestävä kehitys liike-elämässä, Sustainability as a business opportunity. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Webinaariin osallistuu yritysjohtajia muun muassa Ruotsista, Suomesta, Virosta ja Isosta-Britanniasta. Myös Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Sitran yliasiamies Jyrki Katainen ovat mukana.

Yksi webinaarin pääpuhujista on maailman johtaviin konsulttiyrityksiin kuuluvan Environmental Resources Managementin (ERM) toimitusjohtaja Keryn James. 

”2020-luvusta on tultava tekojen vuosikymmen, mikäli Pariisin tavoitteet halutaan saavuttaa. Käsittelen puheenvuorossani sitä, mitä se merkitsee liike-elämälle”, Keryn James kertoo. 

Mukana ovat myös muiden muassa hallituksen puheenjohtaja Marcus Wallenberg (SEB, Saab AB, FAM AB, Patricia Industries), toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko (Marimekko), toimitusjohtaja Pekka Vauramo (Metso Outotec), hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila (Alma Media), kestävyyskysymyksistä vastaava johtaja Sandra Särav (Bolt), toimitusjohtaja Annica Bresky (Stora Enso) ja toimitusjohtaja Peter Wiklöf (Ålandsbanken).

Marcus Wallenbergin puheenvuoro on nauhoitettu etukäteen.

”Webinaariin on ilmoittautunut yli 800 osallistujaa, mikä kertoo paitsi puhujien korkeasta tasosta myös aiheen ajankohtaisuudesta. Keskustelussa tullaan pureutumaan tarvittaviin toimenpiteisiin ja ennen kaikkea liike-elämän mahdollisuuksiin profiloitua ajattelemalla ja toimimalla kestävän kehityksen huomioimalla tavalla”, Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman toteaa.  

Seminaarin moderaattoreina toimivat erityisasiantuntija Maria Rankka (ABC Labs) ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi. Seminaarin keskustelut käydään englanniksi.

Aika: torstai 18.3.2021 klo 12–16 (11–15 Ruotsin aikaa)

Paikka: online-tapahtuma

Ilmoittaudu tästä: www.lyyti.fi/reg/Future_Forum_2021_6463

Katso ohjelma ja kaikki puhujat tästä:www.hanaholmen.fi/sv/event/future-forum-2021

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh.: +358 40 767 7373.

www.hanaholmen.fi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme