Vaasan kaupunki - Vasa stad

Liikuntahalleissa ja -saleissa voi olla enintään 20 henkilöä yhdessä tilassa

Jaa

Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa saa oleskella yhtä aikaa enintään 20 henkilöä yhdessä tilassa. Määräys perustuu Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 4.11. julkaisemaan suositukseen.

Liikuntatiloissa tapahtuvat seurojen liikunta- ja urheiluharjoitukset luetaan yksityistilaisuuksiksi, koska niihin ei ole vapaata pääsyä eikä niissä ole yleisöä. Yksityistilaisuuksiin suositellaan nyt enintään 20 hengen osallistumista entisen 10 henkilön sijaan.


Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia liikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja sekä koulujen liikuntasalit iltakäytön osalta.


- Jos esimerkiksi liikuntasali jaetaan väliseinällä kahteen osaan, voi kummassakin osassa harjoitella enintään 20 henkilöä. Ryhmät eivät saa kuitenkaan kohdata missään vaiheessa, esimerkiksi saapuessa ja lähtiessä salista tai oleskella yhtä aikaa pukutiloissa, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.


Uusi suositus on voimassa 13.11.2020 saakka. Päätös perustuu koronaviruksen tartuntariskin ajankohtaiseen tilannekuvaan, ja seuraavan kerran koronakoordinaatioryhmä tarkastelee päätöstä tiistaina 10.11.2020.

Lue Vaasan sairaanhoitopiirin tiedote aiheesta tästä.

Lue Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän suositukset koskien alueen liikunta-, vapaa-aika- ja kulttuuritoimintaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Lehtonen, Liikuntatoimenjohtaja, mika.lehtonen@vaasa.fi, p. 040 718 7034,

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme