Pirkanmaan ELY-keskus

Liitsolantie katkaistuna Sastamalassa rumputöiden vuoksi 22.–24.5.

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii ensi viikolla Sastamalan Sammaljoella Liitsolantien alittavan rummun. Tietyön ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreitille.

Liitsolantien, eli maantien 12849 alittava rumpu uusitaan ensi viikolla Sastamalan Sammaljoella. Tie katkaistaan tierummun uusimisen vuoksi 22.5.–24.5. väliseksi ajaksi, ja ajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreitille.

Liitsolantie on rummun kohdalla suljettuna maanantaista 22.5. kello 9.00:stä keskiviikkoon 24.5. kello 01.00:een saakka. Työkohde sijaitsee Liitsolantien pohjoispäässä, 50 metrin päässä Sammaljoentien liittymästä etelään.

Työstä aiheutuu liikenteelle merkittävää haittaa

Tietöiden aikana ajoneuvoliikenteen käytössä Sammaljoelta Liitsolaan on kahden päivän ajan kiertoreitti Halkivahantien–Vammalantien (maantie 2521) ja Vesilahdentien (maantie 2986) kautta.

Liitsolantien korjaustyöt sisältyvät Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy.  

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme