Lowell Suomi Oy

Lindorff syventää yhteistyötään Nordea Rahoituksen kanssa

Jaa

Lindorff Oy ja Nordean tytäryhtiö Nordea Rahoitus Suomi Oy ovat sopineet, että Lindorff vastaa kesäkuun alusta lähtien Nordea Rahoituksen kuluttaja- ja yritysasiakkaiden leasing- ja osamaksuluottojen perinnästä.

Tähän asti Lindorff on hoitanut Nordea Rahoituksen palvelukumppanina Suomessa erääntyneiden kortti- ja kulutusluottojen perintää sekä huolehtinut asiakkaiden velkajärjestelyistä.

Lindorff on luotonhallinnan palvelujen markkinajohtaja finanssialalla ja pankkien ja rahoitusyhtiöiden ensisijainen palvelukumppani Suomessa.

- Hyvä asiakaskokemus, luottojen kotiuttamiseen liittyvä laaja-alainen osaaminen sekä compliance ovat vahvuuksiamme. Nämä samat asiat ovat tärkeitä finanssialalla. Sopimus näyttää suuntaa sille, mihin murroksessa olevalla finanssitoimialalla olla menossa, Lindorffin Suomen toimitusjohtaja Tuija Keronen sanoo.

Lindorffin omistajaksi tuli maaliskuussa eurooppalainen luotonhallinnan palveluyritys Lowell. Lindorffin nimi ja brändi vaihtuu Suomessa myöhemmin tänä vuonna Lowelliksi.

Yhteyshenkilöt

Tuija Keronen
toimitusjohtaja
Lindorff Oy

Yhteydenotot viestinnän kautta,
puh. 010 2700 610

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lowell Suomi Oy
Lowell Suomi Oy
PL 20
20101 Turku

https://www.lowell.fi

Lindorff on auttanut ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Tätä nykyä yritys on osana Lowellia Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyritys. Lindorffin asiakaspalvelu auttaa yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain. www.lindorff.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lowell Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme