Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Linkki Oysin tiedotustilaisuuteen

Jaa

OYSin tiedotustilaisuus järjestetään tänään klo 13.30.Tilaisuuteen voi osallistua myös Teams-linkillä.

Oulun yliopistollinen sairaala (OYS) järjestää medialle tiedotustilaisuuden tänään tiistaina 19.4.2022 klo 13.30 Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuuden aiheena ovat Tehyn ja Superin lakon ja suojelutyövoiman vähäisen määrän vaikutukset OYSsin toimintaan. Sairaalan toimintaa ei enää pystytä turvaamaan. Potilaita ohjataan muihin sairaaloihin.

Tilaisuus järjestetään vatsakeskuksen neuvotteluhuoneessa S2 185. Paikalla on OYSin vs. johtajaylilääkäri Terhi Nevala.

Aika: tänään klo 13.30
Paikka: S2 185
Sisäänkäynti: S

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuuden käytännön järjestyistä lisätietoja: Mervi Tervo, viestintäpäällikkö. p. 040 - 715 3912, mervi.tervo@ppshp.fi.

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme