Linkosuo Oy

Linkosuon Kahvila Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Linkosuon Kahvila Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Kimmo Nurmi ovat sopineet, että Nurmi jättää tehtävänsä.

– Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty. Uuden henkilön nimittämiseen saakka kahvilayhtiön toimitusjohtajana toimii Linkosuon Leipomo Oy:n toimitusjohtaja Timo Jänne, kertoo Linkosuo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Tammela.

Kahviloiden kehittäminen jatkuu

Linkosuo jatkaa kahvilatoimintojen laajentamista keskeisille kauppapaikoille sekä toimistokeskittymiin. Vuodenvaihteessa Linkosuo avasi Tampereen uuteen keskustakampukseen Technopolis Asemakeskukseen uudenlaisen ravintola- ja kahvilakokonaisuuden.

– Laajennamme jatkossakin kahvila- ja lounastoimintaamme suurempiin kokonaisuuksiin, joissa pystymme tarjoamaan toimitilakeskittymän kaikki lounas-, kahvila- ja kokouspalvelut, kertoo Timo Jänne.

Linkosuon Kahvila -yhtiöön kuuluu kaikkiaan 16 kahvilaa ja lounasravintolaa sekä juhlapalvelut.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Linkosuo Oy, hallituksen puheenjohtaja Pekka Tammela p. 040 503 9009;
Linkosuon Leipomo Oy, toimitusjohtaja Timo Jänne p. 0500 624 766

Tietoja julkaisijasta

Linkosuo Oy
Linkosuo OyLinkosuo on vuonna 1936 perustettu tamperelainen leipomo- ja kahvila-alan perheyritys jo neljännessä polvessa. Konsernin liikevaihto on yli 22 miljoonaa euroa ja se työllistää kaikkiaan noin 190 leipomo- ja kahvila-alan ammattilaista. Konserniin kuuluvat hallinnointi- ja emoyhtiö Linkosuo Oy, sekä tytäryhtiöt Linkosuon Leipomo Oy ja Linkosuon Kahvila Oy. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.