Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä nostetaan kävijäkiintiöitä ja sujuvoitetaan huvipäivää

Jaa

Linnanmäen Huvipuistossa on tehty mittava määrä omavalvonnallisia terveellisyys- ja hygieniatoimenpiteitä huvittelijoiden sujuvan huvipuistopäivän varmistamiseksi. Huvikausi on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin ja tehdyt toimenpiteet ovat saaneet paljon positiivista asiakaspalautetta.

Kesäkuussa Linnanmäki avasi poikkeustilanteessa huvipuiston rajaamalla asiakasmääriä 25% maksimikapasiteetistaan, joka on noin 5000 samanaikaista huvittelijaa. Hyvien kokemusten pohjalta Linnanmäki pystyy nyt kasvattamaan kävijäkapasiteettiaan heinäkuun alusta noin 7000:lle samanaikaiselle päivittäiselle huvittelijalle. Tästä määrästä reilu puolet asiakaspaikoista voi varata ennakkoon tietylle päivälle ja toinen puoli pidetään auki spontaaniin huvipuistovierailuun. Päivälippujen varauskalenteri avataan elokuun loppuun asti. Linnanmäki uskoo, että huvipuistoon mahtuu hyvin kaikki innokkaat huvittelijat.

- Olemme nyt alkukaudesta päässeet opettelemaan uusia toimintamalleja pienemmillä asiakasmäärillä ja nähneet käytännössä, miten pystymme varmistamaan asiakkaille terveellisen huvipuistopäivän. Nyt voimme luottavaisin mielin hieman nostaa kävijäkiintiötä ja silti mahdollistaa terveellisen huvittelun, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Jonotusaikojen lyhentämiseksi voidaan nyt myös mukauttaa joidenkin huvilaitteiden lastaamisia. Esimerkiksi Taigaa ja Ukkoa aletaan lastaamaan jokaiselle riville. Lisäksi täksi vuodeksi uudistettu Panoraama-näköalatorni voi vihdoin ottaa kyytiinsä huvittelijoita, tosin alkuun vain hieman alle puolet maksimikapasiteetista eli noin 10-12 henkeä kerrallaan.

Linnanmäki on saanut paljon positiivista palautetta uusista käsienpesupisteistään ja käsien desinfiointimahdollisuuksien tarjoamisesta. Lisäksi työntekijöiden ahkera laitteiden desinfiointi on huomattu ja saanut kiitosta.

- Meille on tärkeää, että asiakkaamme pitävät meitä vastuullisena toimijana ja paikkana, johon he voivat tulla iloisin mielin huvittelemaan. Teemme parhaamme ja kuuntelemme asiakkaidemme palautteita tarkasti jatkossakin, Adlivankin kertoo. Pääsemme nyt myös uusien kävijäkiintiöiden myötä palauttamaan tutun ja toivotun lipputuotteen, rannekkeen päivityksen seuraavalle päivälle, lipunmyyntiin, Adlivankin iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme