Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä on otettu käyttöön Suomen ensimmäinen pyörätuolivaunu Propelli-laitteeseen

Jaa

Linnanmäellä on yli 40 laitetta, jotka soveltuvat niin suurempaa vauhdinhurmaa etsiville kuin tasaisemmastakin menosta nauttiville. Liikuntarajoitteisten henkilöiden on mahdollista päästä monen laitteen kyytiin tietyin rajoituksin, mutta nyt Linnanmäelle on saapunut laitevaunu, johon pääsee myös omalla pyörätuolilla.

Minimäellä sijaitseva Propelli-laitetta on uudistettu pyörätuolivaunulla, jonka takaosa laskeutuu alas rampiksi. Huvittelija pääsee nousemaan laitteeseen omassa pyörätuolissaan vaunun takaosasta. Lisävauhtia saa laitteen kyydissä käsillä polkemalla.

”Olemme todella mielissämme, kun voimme tarjota tällaisen huvipuistolaitekokemuksen asiakkaillemme”, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Propelli-laite on alun perin saapunut Linnanmäelle vuonna 2016 ja sekä se että sen uusi vaunu ovat italialaisen laitevalmistaja Zamperlan tuotantoa.

”Linnanmäelle on aktiivisesti etsitty laitetta, joka mahdollistaisi kokonaisvaltaisen huvipuistoelämyksen liikuntarajoitteisille henkilöille. Löysimme uudenlaisen pyörätuolivaunun kierrellessämme Amerikan Yhdysvalloissa työmatkalla, ja lähdimme heti selvittämään, miten saisimme vastaavan meille Linnanmäelle”, Adlivankin kertoo pyörätuolivaunun hankinnasta.

Propelliin pääsee rannekkeella tai laitelipulla. Pyörätuolivaunu on jo käytössä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Adlivankin, toimitusjohtaja, 040 418 7788, pia.adlivankin@linnanmaki.fi

Rilla Engblom, markkinointiviestintäjohtaja, 050 385 5476, rilla.engblom@linnanmaki.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme