Linnanmäen huvikausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle!

Jaa

Linnanmäellä on ilolla otettu vastaan huvittelijoita aurinkoisessa säässä.

Linnanmäen Huvipuistossa terveysturvallisen huvittelun varmistaminen on kauden alusta lähtien ollut erittäin tärkeää. Kun huvipuisto avasi porttinsa 4. kesäkuuta, päätti huvipuisto omatoimisesti rajoittaa asiakasmääriä neljännekseen enimmäismäärästä. Vaikka huvittelijoita on ollut ilahduttavan runsaasti, ei yhtäaikainen kävijöiden maksimikapasiteetti ole ylittynyt yhtenäkään päivänä.

Kolmen viikon kokemuksen jälkeen, sekä Suomen viranomaisten entisestään höllennettyä rajoituksia ulkotapahtumissa, on Linnanmäki valmis nostamaan rajoitettua kävijämääräkapasiteettiaan. Alkaen perjantaista 25. kesäkuuta huvipuistoon otetaan huvittelijoita yhtäaikaisesti korkeintaan 40 % enimmäismäärästä.

Linnanmäelle voi edelleen tulla ilman ennakkovarausta, kunhan huvipuiston rajattu maksimikapasiteetti ei ylity. Huvittelijat voivat kuitenkin halutessaan varmistaa huvipuiston sisäänpääsyn tekemällä ennakkovarauksen Linnanmäen verkkosivujen kautta.

– Sama malli oli meillä käytössä viime vuonnakin, ja se toimii erittäin hyvin. Meille on tärkeää, että kaikki huvittelijat voivat tulla puistoon myös ilman ennakkovarausta, Linnanmäen Huvipuiston toimitusjohtaja Pia Adlivankin sanoo.

Kävijämääriä seurataan reaaliaikaisesti huvipuiston porttien automaattisilla kävijälaskureilla. Etukäteisvarauksia tarkistetaan porteilla vain, jos kävijäkiintiö alkaa täyttyä.

Huvittelijat voivat myös seurata huvipuiston asiakasmääriä Linnanmäen verkkosivujen ”Kingi-mittarista”. Vihreä ja keltainen väri kertovat, että Linnanmäellä on vielä hyvin tilaa uusille huvittelijoille, kävijäkiintiöiden puitteissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Hupimestari Kiti Friman ryhtyy luotsaamaan Linnanmäen markkinointiviestintää ja tapahtumia6.10.2021 03:58:00 EEST | Tiedote

Linnanmäellä työskentelee noin 700 hupimestaria, joista kuutisenkymmentä työskentelee huvipuistossa ympärivuotisesti. Huvikauden päätyttyä Linnanmäellä valmistellaan jo seuraavaa kautta kaikilla osastoilla. Yksi näistä on markkinointiviestintäpalvelujen osasto, joka vastaa markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja tapahtumista. Osastolla syksy alkoi uusissa merkeissä, kun KTM Kiti Friman aloitti Linnanmäen Huvipuiston ja Lasten Päivän Säätiön uutena markkinointiviestintä- ja tapahtumajohtajana 4. lokakuuta 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme