Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki on palkittu Helsinki Travel Award -palkinnolla

Jaa

Linnanmäki on saanut Helsinki Travel Award -palkinnon. Palkinnolla huomioidaan toimijoita ja tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Linnanmäki on palkittu keskiviikkona 9.11.2022 pidetyssä tilaisuudessa Helsinki Travel Award -palkinnolla. Palkinnon jakaa vuosittain Helsingin Matkailusäätiö. Linnanmäen palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Kahdeksatta kertaa jaettavan Helsinki Travel Award -palkinnon saivat tänä vuonna Linnanmäki, Didrichsenin taidemuseo, second hand -myymälä ja -kahvilaketju Relove Second hand & Café sekä ekologinen majoituskonsepti Nolla Cabins.

Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja Mikko Leisti kiittää palkinnon saajia ennakkoluulottomasta ja pitkäjänteisestä työstä, jonka tuloksena myös Helsingin vetovoimaisuus matkakohteena on kasvanut. Leistin mukaan Helsinki Travel Award -palkinto myönnetään ensisijaisesti hyvin tehdystä työstä. 

Linnanmäen Helsinki Travel Award -palkinnon perusteluissa nostetaan esiin Suomen vanhimman huvipuiston kyky uusiutua sekä Linnanmäen sesongin ulkopuolelle ulottuvat teemaviikot iik!week sekä Valokarnevaali.

Koko perheen kestosuosikki Linnanmäki on kansallisesti merkittävä kohde. Vuodesta toiseen uudistuvat laitteet sekä kesäsesongin ulkopuolelle ulottuvat teemoitetut tapahtumat tuovat iloa kaikenikäisille. Matkakohteena Suomen vanhin huvipuisto on yhtä aikaa freesi ja nostalginen.

– Olemme todella iloisia ja kiitollisia tästä Linnanmäelle myönnetystä Helsinki Travel Award -palkinnosta. Meidän tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää huvipuistoa, mutta säilyttää samalla puiston ainutlaatuinen ja nostalginen tunnelma. On upeaa, että voimme tarjota asiakkaillemme perheen ja ystävien kanssa vietettyjä yhteisiä hetkiä sekä ikimuistoisia elämyksiä, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle.Tämä palkinto on ennen kaikkea osoitus siitä, että kaikki ihanat hupimestarimme ovat tehneet erinomaista työtä, iloitsee Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Helsingin Matkailusäätiön tehtävä on edistää erityisesti pääkaupunkiseudun matkailua. Helsinki Travel Award -palkinnon saajat jakavat 10 000 euron palkintosumman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme