Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki rekrytoi jälleen 650 hupimestaria kausityöhön – tarjolla paljon enemmän kuin kesätyö!

Jaa

Linnanmäen huvikausi 2021 siintää jo kirkkaana edessä. Linnanmäki rekrytoi noin 650 hupimestaria erilaisiin kausityötehtäviin merkityksellisen työn pariin. Linnanmäen hupimestarirekrytointi alkaa 11.1. ja kestää 31.1.2021 saakka.

Linnanmäen huvipuistokausi 2021 lähtee käyntiin huhtikuun lopulla ja päättyy perinteiseen Valokarnevaaliin lokakuun lopussa. Linnanmäen kausityöpaikat ensi huvikaudelle aukeavat tammikuun puolivälissä. Huvipuisto toivoo löytävänsä innostuneita, positiivisen palvelu- ja oppimisasenteen omaavia hupimestareita, monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin huvilaitteilla, järjestyksenvalvonnassa, siistijöinä, kioskeissa, kahviloissa, myymälöissä, ravintoloissa, ohjelmapalveluissa, lipunmyynnissä, peleissä ja puutarhassa.

Tarjolla on työtä, jolla on merkitystä. Linnanmäen toiminnan tarkoituksena on kerätä varoja lastensuojelutyöhön tarjoamalla asiakkaillemme ainutlaatuisia huvipuistoelämyksiä, jotka varmistetaan hupimestareiden iloisen asiakaspalveluasenteen myötä.

- Kokemus oman työn merkityksellisyydestä on lisääntyvissä määrin tärkeää. Linnanmäellä työntekijämme osallistuvat omalla työpanoksellaan lastensuojelutyön tukemiseen, Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén kertoo.

Linnanmäellä työskennellessä on mahdollisuuksia kehittyä ja edetä, ja jokaisesta voi tulla asiakaspalvelun mestari. Joka kausi Linnanmäellä työskentelee myös kymmeniä kausiesimiehiä, jotka kaikki ovat aloittaneet työskentelynsä Linnanmäen kausityöntekijöinä ja edenneet kausiesimiestehtäviin. Myös noin puolet Linnanmäen 70 vakituisesta työntekijästä on aloittanut työnsä kausityöntekijänä, edeten erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

- Linnanmäeltä saatu työkokemus on arvostettua työmarkkinoilla. Me haluamme kuitenkin pitää hupimestareistamme niin hyvää huolta, että he haluaisivat jatkaa työskentelyä Linnanmäellä myös tulevina kausina, Örthén sanoo.

Menneelläkin huvikaudella Linnanmäen työtyytyväisyys on tutkitusti saavuttanut Kingin korkeuden. Linnanmäki on ollut parina aikaisempana vuotena yksi Suomen Parhaista Työpaikoista suurten yritysten sarjassa Suomen Great Place To Work ® -tutkimuksen mukaan. Vuonna 2020 toteutettiin huvipuiston oma työtyytyväisyystutkimus, jonka mukaan hupimestarit kokivat entistä parempaa työhuvinvointia työssään.

- Hupimestarit ovat kiittäneet ainutlaatuista yhteishenkeä sekä hyvistä työkavereista koostuvaa työyhteisöä. Meille on tärkeää, että jokainen voi olla työssä oma itsensä, ja iloksemme olemme saaneet tästä paljon positiivista palautetta työntekijöiltämme, Örthén jatkaa.

Linnanmäki hakee kausityöntekijöitä huvikaudelle 2021 kahdesta kuuteen kuukautta kestäviin työsuhteisiin. Tarjolla on työtehtäviä myös alaikäisille.

Haku Linnanmäen hupimestariksi on avoinna 11.-31.1.2021. Lisätietoja työpaikoista ja haku osoitteessa: www.linnanmaki.fi/fi/rekrytointi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme