Vaasan kaupunki - Vasa stad

Linnéa Claeson vierailee marraskuussa Vaasassa ja Pietarsaaressa

Jaa

Linnéa Claeson on ruotsalainen kolumnisti, yhteiskuntavaikuttaja ja entinen ammattikäsipalloilija, joka tunnetaan ennen kaikkea Instagram-tilistään Assholesonline. Claesonilla on lähes 300 000 seuraajaa tilillään, jolla hän tuo julki kokemaansa nettivihaa ja seksuaalista häirintää. Claeson saapuu luennoimaan aiheesta Vaasaan ja Pietarsaareen 12.-13.11.

Claeson käsittelee itseensä kohdistuneita loukkauksia huumorilla, ja hänen julkaisunsa ovatkin levinneet ympäri Pohjolaa. Hän käsittelee muun muassa feminismiä, siviilirohkeutta, tasavertaisuutta, syrjintää sekä hbtq-asioita.

- Tässä ei ole kyse minusta, vaan yhteiskunnasta. Tosiasia on se, että lähes kaikki tytöt ovat jossain vaiheessa kokeneet seksuaalista häirintää. Meillä on pitkä tie kuljettavana, mutta jos kaikki haluavat olla osallisena ja tulla tietoiseksi ongelmista, voimme luoda turvallisemman yhteiskunnan kaikille, Claeson sanoo.

Claeson luennoi Vaasassa kulttuurikahvila Ritzissä tiistaina 12.11. sekä Pietarsaaressa Schauman-salissa keskiviikkona 13.11. Tilaisuudet järjestää Vasa Arbis ja Jakobstads Arbis. Luennot ovat maksullisia.

Luennolle ilmoittaudutaan etukäteen osoitteissa www.vasa.fi/arbis ja arbis.jakobstad.fi

Yhteyshenkilöt

Vasa Arbis, rehtori Fredrik Kullberg, puh. 040 5512156, fredrik.kullberg@edu.vaasa.fi
Jakobstads Arbis, rehtori Anders Wingren, puh. 044 7851205, anders.wingren@jakobstad.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme