Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Lisää hyötyä asiakasomistajille - Suur-Seudun Osuuskauppa SSO maksaa ylijäämänpalautusta asiakasomistajilleen

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajisto vahvisti kevätkokouksessaan (21.3.) osuuskaupan tilinpäätöksen sekä päätti hallintoneuvoston ja hallituksen esityksen mukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta. Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa yli 0,5 milj. euroa.

Ylijäämänpalautus on yksi osuustoiminnallisista periaatteista, jonka mukaan osuuskuntaan investointien jälkeen jääviä voittovaroja voidaan jakaa takaisin osuuskunnan jäsenille heidän palvelujen käytön suhteessa. Asiakasomistaja saa näin selkeää rahallista hyötyä ostojensa keskittämisestä oman paikallisen osuuskaupan palvelutarjontaan ja tukee samalla paikallista elinvoimaisuutta.

"Osuustoiminnallisena yrityksenä meille on tärkeää, että omistajamme pääsevät nauttimaan yhdessä omistamamme yrityksemme menestyksen hedelmistä paitsi hyvinä palveluina, myös rahallisen palkitsemisen muodossa. Bonuksen ja maksutapaedun lisäksi maksamme nyt ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin myös ylijäämänpalautusta", SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen kertoo.

Ylijäämänpalautusta maksetaan kaikille Suur-Seudun Osuuskaupan omistajille 0,25 prosenttia heidän vuoden 2018 aikana Suur-Seudun Osuuskaupan toimipaikoista tekemistään bonukseen oikeuttavista ostoista. Tämä tarkoittaa noin 0,5 miljoonan euron palkitsemispottia SSO:n omistajille.

"Ylijäämänpalautus on konkreettista rahaa suoraan asiakasomistajien S-Tileille. Viime vuoden tulos mahdollistaa 0,25 prosentin palauttamisen takaisin asiakasomistajille. Ylijäämänpalautusta merkittävämmäksi eduksi asiakasomistajille muodostuu kuitenkin osuuskaupan edullinen hintataso ja keskittämisestä kasvava Bonus", kiteyttää toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

Ylijäämänpalautus maksetaan asiakasomistajien S-Pankissa olevalle etujen maksutilille 25.4.2019.

SSO:n asiakasomistajat saivat vuonna 2018 Bonusta 11,3 milj.euroa ja Bonuksen lisäksi maksutapaetua 0,3 milj. euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen, p. 044 7705 700

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme